Британський співак Ед Ширан погодився провести телеміст з "Антитілами" під час благодійного концерту на підтримку України

Ед Ширан відреагував на пропозицію українського гурту "Антитіла" провести телеміст.

Британський виконавець Ед Ширан відреагував на пропозицію українського гурту "Антитіла" провести телеміст під час благодійного концерту. Про це він повідомив у сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. 


Instagram/antytila_official

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми спустошені через український народ і солідарні з ним", — італійський рок-гурт Måneskin скасував свої концерти у росії

У англійському місті Бірмінгем 29 березня має відбутися благодійний концерт для України, де виступить і Ед Ширан. Гурт "Антитіла" запропонували виконавцю провести телеміст Київ – Бірменгем, і звернулися з пропозицією через свій Instagram:

 Ед Ширан відповів гурту "Антитіла" у своїх сторіз:

"Я просто хочу сказати всім українцям. Я люблю вас, я підтримую вас, і я так пишаюся тим, що братиму участь у цьому благодійному заході наступного тижня. Мені не терпиться послухати і вашу музику, хлопці. Посилаю вам багато любові"

Соліст гурту «Антитіла» Тарас Тополя — молодіжний посол UNICEF в Україні та волонтер, а також — багатодітний батько. Він має право виїхати закордон, але залишився та захищає Україну. 

Більше новин