Буремна молодість зірок: що про свої студентські витівки розповіли Артур Логай, Дар’я Петрожицька, Юрій Ткач, Слава Камінська та Іраклі Макацарія

Спеціально для «ЖВЛ» зірки згадали часи своєї буремної молодості.

Вчора, 10 листопада, був Всесвітній день молоді. Зірки згадали бурхливі часи своїх студентських років. Ексклюзивною інформацією з «ЖВЛ» поділилися Артур Логай, Дар’я Петрожицька, Юрій Ткач, Слава Камінська та Іраклі Макацарія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Ткач святкує День народження: перевтілення та пародії від улюбленця публіки (відео)

Учасник «Танців з зірками», зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай розповідає, що був відмінником в університеті, але лише на 1-му курсі. Він був старостою групи та навіть мав власну команду «КВК». Але через загострення ігрової залежності, на яку Артур страждав з 12-ти років, він так і не закінчив навчання в університеті та не отримав диплом про вищу освіту. «ЖВЛ» Логай розказує:

«Все починалося дуже добре, але потім деякі мої погані звички змусили мене піти з університету».

Дивіться, як учасники "Танців з зірками" Артур Логай і Анна Кареліна поділилися враженнями від проєкту в студії "Сніданку з 1+1":

Loading...

Актриса Дар’я Петрожицька, яка зіграла одну з головних ролей у серіалі «Джек & Лондон», зізнається – гарно вчилася і була старостою групи. Сама дівчина особливо бурхливо не проводила свій вільний час, а от друзів часто «прикривала» на парах перед викладачами.

Дивіться, чи збирається Дар’я Петрожицька одружуватися найближчим часом:

Loading...

Гуморист, капітан команди-переможниці шоу «Маскарад» Юрій Ткач, який свої студентські роки провів у Дніпрі, розповідає, що насолоджувався юністю, а навчанню приділяв не так вже й багато уваги. Юрій зізнається:

«Ми частенько збирався ввечері з друзями поспівати під гітару, звісно, що не під чай. Було все і дуже багато».

Дивіться, як Юрій Ткач завітав до студії "Твого дня" разом із донькою Лізою:

Loading...

У співачки Слави Камінської теж були буремні студентські роки. Подейкують, що в її квартирі побували свого часу чи не всі любителі погуляти з Київського національного університету культури і мистецтв, де навчалася Слава. Вікторія Сміюха, з якою Слава Камінська довгий час співала у гурті «Неангели», розповідає:

«Слава завжди була дуже дружелюбна, любила компанії. Її життя було суцільним святом».

Дивіться, як Слава Камінська розповіла, як їй вдалось зберегти дружні стосунки з колишнім чоловіком:

Loading...

Фіналіст другого сезону шоу «Танці з зірками» Іраклі Макацарія, який у школі був старанним відмінником, в університеті почав брати своє від життя. Він згадує:

«Під кінець першого курсу я спробував сигарети, горілку. Також я пробував травку. У мене було звичайне студентське життя. В той же час, я гарно вчився».

Дивіться, як Іраклі Макацарія розповів, скільки потрібно грошей для відкриття іменного ювелірного бренду:

Loading...

Молодість – це найбільш вдалий час, щоб заявити про себе усьому світу. Як бачимо, зірки мали чудові студентські роки, які не завадили їм досягти успіху у майбутньому. Адже всьому свій час.

Більше новин