Чи може росія повторити масові атаки, як 24 лютого (прогноз військового експерта Олега Жданова)

Жданов пояснив, чи може росія повторити масові атаки найближчим часом.

Військовий експерт Олег Жданов розповів, чи має росія змогу та ресурси повторити масові атаки, які були 24 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що зміниться на фронті з настанням холодів (пояснюють військові експерти Олег Жданов та Олександр Коваленко)

"Так, чутки постійно ходять, що от-от росія повторить 24 лютого. У плані завдання ракетних ударів рф може повторити сценарій 24 лютого, але вже не в тій кількості, як було", — розповідає експерт. 

Військовий експерт також розповів, яка ситуація з військами рф, які перебувають на нашій території:

"Ми постійно, щодня, виносимо їхню логістику. Вона у них ускладнюється, їм потрібно везти нові запаси. Вони навіть не можуть остаточно сформувати корпус і кидають сюди у неповному складі, на 2/3 сформованими.  10 тисяч не зламає ситуацію навіть на одному оперативному напрямку. Подивимось ще, куди вони його потягнуть. Може до того часу вже потрібно буде проводити ротацію і виводити частину військ рф на відновлення боєздатності. Немає зараз тої чисельності, яка була спочатку (150-175 тисяк, які стояли на кордонах та заходити 24 лютого)".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прогноз для України на наступні пів року та чому взимку не варто чекати "заморозки" війни (Олег Жданов в інтерв'ю ТСН)

Олег Жданов зазначив, що рф не може розпочати наступ на південному напрямку, там, де вони хотіли. Куди вони стягнути 25 тисяч військових:

"Так, там інтенсивні саме обстріли. Навіть були спроби проведення наступу на окремих ділянках, які були зупинені ВСУ". 

На сьогодні ударного угрупування, яке могло б прорвати нашу оборону, немає, запевняє військовий експерт:

"Головна наша задача — утримання оборони та перемелювання російської армії. У не вистачає людей на їх скриту мобілізацію. Щоб сформувати ударне групування, їм потрібно тисяч 50, щоб спробувати прорвати нашу оборону. На сьогоднішній день такого з сторони рф немає".

Чи може росія повторити масові атаки, дивіться пояснення:

Loading...

Більше новин