Девід та Вікторія Бекхеми допомагають українським матерям та дітям: ініціювали збір коштів

Подружжя Девід та Вікторія Бекхеми ініціювали збір коштів для українських мам та їх дітей.

Девід та Вікторія Бекхеми сьогодні, 8 березня, у Міжнародний жіночий день, ініціювали збір коштів через фонд UNICEF, щоб допомогти українським дітям та їхнім матерям. Сама пара вже переказала гроші й просить зробити те саме, у кого є ця можливість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як допомогти дитині впоратися зі стресом під час війни: поради від дитячої психологині Світлани Ройз

Це вже сьомий фонд для UNICEF, який створюється за підтримки футболіста Девіда Бекхема. Він розповів, що створив його, аби надати допомогу матерям України у забезпеченні добробуту їхніх дітей, включаючи закупку медичних товарів та відправлення їх у безпечні місця:

Матері змушені тікати разом з дітьми. Сім'ї роз'єднані. Дітей забирають з ліжок, щоб стати біженцями. Оскільки конфлікт в Україні триває другий тиждень, потреби сімей загострюються, а 7,5 мільйонів дітей зараз під загрозою. Будь ласка, приєднайтеся до мене в підтримці UNICEF у його життєво важливій роботі й дайте все, що можете. Дякую.

 Мінімальна сума пожертвування — 64 євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світові зірки за Україну: Леонардо Ді Капріо та Джоан Роулінг пожертвували мільйони доларів на допомогу українському народу

Дружина Девіда, акторка та співачка Вікторія Бекхем, теж вирішила підтримати жінок і дітей України, які зараз найбільше потребують допомоги та у Stories свого інстаграм-акаунту поділилася організаціями, які надають важливу допомогу та підтримку постраждалим. А саме вона зазначила такі фонди, як:

  • Urgent Action Fund
  • Global Fund for Women
  • CARE
  • Disasters emergency committee.
Більше новин