Світові зірки за Україну: Леонардо Ді Капріо та Джоан Роулінг пожертвували мільйони доларів на допомогу українському народу

Світові зірки за Україну: Леонардо Ді Капріо та Джоан Роулінг пожертвували мільйони на допомогу українському народу
www.gettyimages.com

Світова спільнота солідарна у підтримці української нації в боротьбі проти російської агресії.

Поділитися:

24 лютого росія напала на Україну, розпочавши відкриту повномасштабну війну. Російська агресія збурила весь світ — провідні політики, економісти, культурні та громадські діячі та знаменистоті об'єдналися навколо України, щоб допомогти українському народові дати відсіч російським військам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЯк світові зірки підтримують Україну та засуджують російську агресію

З першого дня війни світова спільнота впроваджує болючі санкції для росії, відмовляється від торгівлі на ринку агресора та надає військову, гуманітарну та грошову допомогу українцям. Знаменитості всього світу долучаються до цих ініціатив та закликають своїх підписників до такої ж підтримки. 

зірки за Україну

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУкраїнців підтримує світ: проти війни, яку розв'язала Росія висловилися майже всі світові знаменитості

Нещодавно стало відомо, що Белла Хадід, Сара Джесіка Паркер, Блейк Лайвлі та її чоловік Райан Рейнольд, а також Міла Куніс та її чоловік Ештон Кутчер перерахуали кошти на допомогу Україні. Вчора з'явилися новини про те, що ряд благодійників на користь України поповнили відомий голівудський актор Леонардо Ді Капріо та всесвітньо відома письменниця, авторка бестселерів про Гаррі Поттера, Джоан Роулінг. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПол Маккартні та Роберт де Ніро підтримали Україну у боротьбі проти російської агресії

Леонардо Ді Капріо є відомим голівудським філантропом — актор активно підтримує всі екологічні ініціативи, направлені на збереження екосистем. Акторові не властиво анонсувати свої пожертви, тому інформація про перерахування Лео коштів на користь України з'явилася в західних ЗМІ. Преса зазначає, що 47-річний Ді Капріо пожертвував не менше, ніж 10 млн доларів і зазначає, що щедрість актора зрозуміла ще й тому, що бабуся Лео, виявляється, по жіночій лінії родом із Одеси. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Ви намагаєтеся зберегти свою свободу, ви сміливі, і ви переможете!» – Мей Маск на прямому включенні у «Сніданок. Онлайн»

Джоан Роулінг, 56-річна британська письменниця, пожертвовала 1 млн фунтів на допомогу українським дітям.  

Новини по темі