Дієта Насті Каменських

Зірка розповіла, як скинути зайві кілограми.

Співачка, ведуча шоу Розсміши коміка. Діти Настя Каменських три роки тому взялась за своє тіло та скинула 20 кілограмів. Це артистці вдалось за допомогою правильного харчування та регулярних тренувань, йдеться у журналі ELLE.

«Сидіти на дієті дорого і не кожен може собі це дозволити. Але я вважаю, що такі продукти, як гречка та вівсянка - кожному по кишені», - повідомила Каменських.

За її словами, у раціоні щодня має бути два прийоми вуглеводів. А ось на обід – відварна або запечена курка. Це м'ясо - недороге і добре засвоюється організмом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки мов знає Настя Каменських

«Круто також вживати клітковину. Наприклад, можна нарізати салатик з огірків. Найголовніший секрет - п'ятиразове харчування. Це найкраще, що може бути», - каже артистка.

Співачка наголошує, що варто забути про солодке.

«До торта і солодощів моя рука ніколи не потягнеться. Звичайно, я теж жива людина, і буває, що хочеться солоденького. Але я можу трохи спробувати - і мені досить. Ось сирний чізкейк можна іноді», - впевнена Настя Каменських.

Сир - це супер. До речі, їсти його потрібно проти ночі десь о 9-10 годині вечора.

«Тоді після ранкового прокидання шлунок не вмирає від голоду. Бо вночі він працював та втрачав калорії», - розповідає Настя Каменських.

Один раз на тиждень зірка влаштовує собі розвантажувальні дні.

«Треба відварити 6 яєць та купити 3 грейпфрута. Встаєш о 7-8 ранку, з'їдаєш два варених білка, а через 2 години - грейпфрут. Потім знову через дві години – два білка і знову грейпфрут. І ще один раз треба так перекусити.

Пийте багато води. Каву або чай - не можна. Результати - неймовірні. Спробуйте, і ви не пошкодуєте», - наголошує зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських заінтригувала змінами в житті

Раніше Настя Каменських опублікувала ранкове фото без макіяжу та з оголеними сідницями. 

Більше новин