Kalush Orchestra продав на аукціоні рожеву панаму та статуетку переможців "Євробачення-2022": кошти підуть на ЗСУ

Рожеву панамку та статуетку переможців "Євробачення-2022" Kalush Orchestra продали на благодійному аукціоні.

Сьогодні, 29 травня, закінчився благодійний аукціон: фронтмен Kalush Orchestra Олег Псюк разом з українським телеведучим та громадським діячем Сергієм Притулою розіграли культову рожеву панаму, у якій Псюк виступав на Євробаченні 2022, та скляний мікрофон — головний приз пісенного конкурсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболку Кузьми Скрябіна продали на аукціоні за 255 тисяч гривень: гроші підуть на ЗСУ та на закупівлю ліків

Щоб виграти рожеву панаму, треба було перерахувати гроші на вказану карту, мінімум 200 гривень. За кожні 200 гривень отримувався один запис у таблиці, з якої випадковим чином визначився переможець. Більше донатів — більше шансів на перемогу. 31 тисяча людей задонатили за панаму, завдяки яким далося зібрати понад 11 мільнів гривень! Отже, рожеву панамку виграв Володимир, який зробив донат у 1000 гривень.

А от головну статуетку "Євробачення", скляний мікрофон, отримало крипто-ком'юніті WhiteBIT. Воно зробило найбльішу ставку у розмірі 900 тисяч доларів!

ФОТО: t.me/cultureukraine

Усі отримані від благодійного продажу гроші Сергій Притула та Олег Псюк обіцяють передати на допомогу Збройним Силам України. Передбачалаося, що аукціон мав закінчитися 28 травня о 19:00, але через великий ажіотаж його було вирішено продовжити на добу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Річард Гір виставив на аукціон свій кабріолет, щоб допомогти українцям

Панама від KALUSH, сукня від JAMALA та мантії від Редкліфа: що продають зірки задля допомоги ЗСУ (дивіться в сюжеті):

Loading...

Більше новин