Як виглядає кохана фронтмена гурту Kalush Orchestra та що відомо про дівчину (фото)

Як виглядає кохана Олега Псюка, фронтмена гурту Kalush Orchestra (фото)
Instagram/bilobrov_oleksandra

Хто полонив серце фронтмена гурту Kalush Orchestra Олега Псюка? Що відомо про його кохану?

Поділитися:

Фронтмен переможців Євробачення 2022 гурту Kalush Orchestra Олег Псюк не приховує на широкий загал, що має кохану дівчину. Світлини з нею можна знайти у соцмережах артиста, також про кохану Олег часто говорить під час інтерв'ю та пресконференцій. Хто ж вона, дівчина Олега Псюка?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я читаю усі коментарі, бо цікаво, що думають люди", — мама фронтмена гурту Kalush Orchestra Стефанія розповіла про зміни у своєму житті з набуттям популярності

З соцмереж відомо, що дівчину фронтмена Kalush Orchestra звати Олександра Білобров. Чим займається дівчина, навчається чи працює, звідки родом наразі невідомо, але ясно, що вона часто супроводжує Kalush Orchestra у турах. Зокрема була разом з гуртом та зі своїм коханим Олегом на Євробаченні у Турині та першої привітала його з перемогою.

Дівчина ПсюкаФОТО: Instagram/bilobrov_oleksandra

Одразу після перемоги Kalush Orchestra на Євробаченні Олександра написала в Instagram:

"Емоції переповнюють. Так важко підбрати слова… досі повністю не усвідомлюєш всього, що відбувається! Скільки зусиль, скільки хвилювань і важкої роботи! Перемога ваша, перемога України! Олеже, я дуже пишаюсь тобою ❤️"

Нагадаємо, 16 травня у Олега Псюка був день народження, йому виповнилося 28 років. Олександра так привітала його в Instagram:

Відомо, що Олег та Олександра разом вже понад рік. Дівчині влітку виповнився 21 рік, і Олег Псюк під час концерту привітав її прямо на сцені.

Дівчина КалушаФОТО: Instagram/bilobrov_oleksandra

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що Kalush Orchestra розповіли на пресконференції в Україні після перемоги на "Євробаченні 2022"

Дивіться сюжет, як українці реагували на перемогу Kalush Orchestra на Євробаченні 2022:

Новини по темі