Kalush Orchestra випустив кліп на пісню "Stefania", знятий у Ірпені, Бучі, Гостомелі та Бородянці

Kalush Orchestra випустив кліп на "Stefania": його зняли у Ірпені, Бучі, Гостомелі та Бородянці

Олег Псюк зазначив, що хотів би, аби "Stefania" стала гімном нашої перемоги.

Поділитися:

Вночі відбувся міжнародний пісенний конкурс "Євробачення 2022". Україну представляв гурт Kalush Orchestra з піснею "Stefania". Від самого початку букмекери прогнозували українцям перемогу в конкурсі з великим відривом, і не дарма: виступ українців високо оцінили як журі, так і глядачі. В результаті Україна стала переможцем "Євробачення 2022", отримавши 631 бал. Зранку гурт випустив кліп на переможну конкурсну пісню, який зняли в Ірпені, Бучі, Бородянці та Гостомелі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kalush Orchestra побили рекорд глядацького голосування: найбільше голосів за всю історію Євробачення 2022

Фронтмен гурту Олег Псюк розповів, що хоч пісня "Stefania" не була спочатку присвячена подіям війни, він сам почав асоціювати її з ненькою-Україною:

Колись я присвятив цю пісню мамі, а коли почалася війна, вона набула нового змісту. Хоч у ній ні слова про війну, але багато хто почав асоціювати пісню з матінкою Україною. До того, суспільство почало називати її гімном нашої війни. Якщо "Stefania" тепер є гімном нашої війни, я хотів би, щоб вона стала гімном нашої перемоги.

Дивіться кліп на пісню "Stefania":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вражаючий виступ Kalush Orchestra у фіналі Євробачення 2022 (відео)

Нагадаємо, що після свого виступу на сцені "Євробачення" гурт закликав врятувати Україну та "Азовсталь". Олег Псюк прокоментував це та розповів, чи не боявся дискваліфікації.

тг канал

Новини по темі