Річард Гір виставив на аукціон свій кабріолет, щоб допомогти українцям

Річард Гір продає кабріолет, щоб допомогти українцям
bringatrailer.com

Голлівудська зірка виставив на аукціон свій Jaguar.

Поділитися:

Голлівудський актор і режисер Річард Гір виставив на аукціон свій раритетний автомобіль — кабріолет Jaguar, щоб допомогти українцям. Гроші від продажу кабріолету Jaguar XK8 1999 року підуть на допомогу українцям, які постраждали від російського вторгнення. Про це повідомляє аукціонна платформа Bring A Trailer.

Кабріолет Jaguar XK8 1999 року випуску є власністю актора і знаходиться у Нью-Йорку. Автомобіль з люксовим оздобленням має двигун об'ємом 4 л та п'ятиступінчасту автоматичну коробку передач. 

"Повна сума від продажу, включаючи винагороду покупця BaT, буде рівномірно розподілена між World Central Kitchen та Open Arms Ukraine, обидві з яких є неприбутковими організаціями 501(c)(3), які надають ресурси тим, хто постраждав від війни в Україні", — йдеться в описі на сторінці аукціону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДженніфер Еністон приєдналася до збору коштів для допомоги українцям та висловила захоплення українськими жінками: "Ви неймовірні і весь світ за вами"

Раніше Річард Гір вже висловлював підтримку українцям. У квітні 2022 року актор приєднався до благодійної організації CARE's Ukraine Crisis Fund, яка допомагає українцям.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CARE (@careorg)

Раніше режисер останнього фільму про агента 007 Кері Фукунага приєднався до гуманітарного проєкту World Central Kitchen. Також, легендарна Metallica вже пожертвувала українським біженцям 500 млн доларів і відкриває збір, на меті якого до кінця травня зібрати 1 млн доларів для World Central Kitchen, що годує біженців. 

Новини по темі