Легендарна Metallica пожертвувала 500 тисяч доларів українським біженцям та відкрила збір коштів для допомоги

Metallica збирає гроші для підтримки українців

Американська група Metallica відкрила збір коштів на допомогу Україні через розв'язану росією війну. Про це гурт повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Metallica вже пожертвувала українським біженцям 500 млн доларів і відкриває збір, на меті якого до кінця травня зібрати 1 млн доларів для World Central Kitchen, що годує біженців. Також зазначається, що благодійний фонд All Within My Hands, заснований музикантами, подвоюватиме кожен внесок, аби зібрати цей 1 млн:

"Фонд All Within My Hands на початку цього року розпочинає Місяці дарування та присвячує всю кампанію ініціативі WCKitchen #ChefsForUkraine. #AWMH і Metallica починають збір коштів з гранту в розмірі 500 000 доларів. Наша мета — працювати разом, щоб досягти 1 мільйона доларів до кінця травня за допомогою товарів, аукціонів, розіграшів, місцевих конкурсів тощо! 

#WCK вже надав понад 5 мільйонів страв біженцям у шести країнах, і для нас велика честь допомогти їм підтримати ще більше. Дізнайтесь більше, зробіть пожертвування до фонду допомоги українським людям у світі центральної кухні #AWMH та купуйте товари #MonthsOfGiving2022 у #linkinbio.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голівудська зірка Шерон Стоун запалила свічку в кольорах українського прапора і присвятила її народу України: "Вас люблять і ми з вами у наших серцях"

Нагадаємо, за півтора місяці з моменту повномасштабного вторгнення росії в Україну багато світових зірок пожертвували кошти на допомогу нашій країні. Один з найзначніших внесків зробили актори Ештон Катчер і Міла Куніс, які зібрали понад 20 млн доларів на допомогу українцям. А ось голівудський актор Орландо Блум допомагає українським біженцям у Молдові особисто.

Більше новин