Легендарна Metallica пожертвувала 500 тисяч доларів українським біженцям та відкрила збір коштів для допомоги

Metallica пожертвувала 500 тисяч доларів українським біженцям і планує зібрати $1 млн
metallica.com

Metallica збирає гроші для підтримки українців

Поділитися:

Американська група Metallica відкрила збір коштів на допомогу Україні через розв'язану росією війну. Про це гурт повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Metallica вже пожертвувала українським біженцям 500 млн доларів і відкриває збір, на меті якого до кінця травня зібрати 1 млн доларів для World Central Kitchen, що годує біженців. Також зазначається, що благодійний фонд All Within My Hands, заснований музикантами, подвоюватиме кожен внесок, аби зібрати цей 1 млн:

"Фонд All Within My Hands на початку цього року розпочинає Місяці дарування та присвячує всю кампанію ініціативі WCKitchen #ChefsForUkraine. #AWMH і Metallica починають збір коштів з гранту в розмірі 500 000 доларів. Наша мета — працювати разом, щоб досягти 1 мільйона доларів до кінця травня за допомогою товарів, аукціонів, розіграшів, місцевих конкурсів тощо! 

#WCK вже надав понад 5 мільйонів страв біженцям у шести країнах, і для нас велика честь допомогти їм підтримати ще більше. Дізнайтесь більше, зробіть пожертвування до фонду допомоги українським людям у світі центральної кухні #AWMH та купуйте товари #MonthsOfGiving2022 у #linkinbio.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голівудська зірка Шерон Стоун запалила свічку в кольорах українського прапора і присвятила її народу України: "Вас люблять і ми з вами у наших серцях"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metallica (@metallica)

Нагадаємо, за півтора місяці з моменту повномасштабного вторгнення росії в Україну багато світових зірок пожертвували кошти на допомогу нашій країні. Один з найзначніших внесків зробили актори Ештон Катчер і Міла Куніс, які зібрали понад 20 млн доларів на допомогу українцям. А ось голівудський актор Орландо Блум допомагає українським біженцям у Молдові особисто.

Новини по темі