Папа Римський під час молитви розгорнув український прапор із Бучі та засудив звірства росіян

Папа Римський засудив нелюдські вчинки російських окупантів у Бучі та підняв український прапор
Getty Images

Папа Римський Франциск на загальній аудієнції розгорнув український прапор, привезений з Бучі та закликав молитися за припинення війни в Україні.

Поділитися:

Папа Римський Франциск засудив звірства російських окупантів в українській Бучі, які назвав "різаниною в Бучі" та підняв український прапор, який йому привезли з міста на щотижневу аудієнцію у залі Ватикану.

"Останні новини про війну в Україні замість полегшення та надії принесли нові звірства, наприклад, розправу в Бучі. Жорстокість, яка стає все жахливішою, навіть проти мирних жителів, беззахисних жінок і дітей. Це жертви, чия невинна кров кличе до неба й благає: «Зупиніть цю війну! Хай замовкне зброя! Припиніть сіяти смерть і руйнування». Вчора, саме з Бучі, мені привезли цей прапор. Це з війни, саме з того мученицького міста, Бучі", – передає слова Папи Римського The Guardian.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддя шоу "Танці з зірками" Макс Чмерковський опублікував жахливі фото з Бучі і в розпачі закликав вже нарешті закрити небо над Україною

Папа Римський

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Страшні кадри. Ведучий Дмитро Комаров показав звільнену від росіян Бучу: заміновані навіть дитячі майданчики

У залі Ватикану на аудієнції були присутні українські діти, які були змушені тимчасово поїхати з рідної країни після того, як росія почала війну.  Папа Римський роздав дітям, які втекли з України, великодні солодощі, сказавши:

«Ці діти повинні були втекти, щоб прибути в безпечну країну. Це плід війни. Не забуваймо їх і не забуваймо український народ».

Папа Римський

Фото: Getty Images

Новини по темі