Голівудська зірка Шерон Стоун запалила свічку в кольорах українського прапора і присвятила її народу України: "Вас люблять і ми з вами у наших серцях"

Шерон Стоун запалила свічку в кольорах українського прапора та присвятила її народу України (відео)
Getty Images

Відома акторка запалила свічку у підтримку народу України

Поділитися:

Відома голівудська акторка Шерон Стоун на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram виклала відео, де запалює свічку в кольорах українського прапора та присвячує її президенту України Володимиру Зеленському а народу України:

"Мир — це відповідь", — підписала відео акторка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голівудська зірка Шенон Догерті: "Це війна, яка торкається ВСІХ нас, ми повинні продовжувати"

Запалюючи свічку, Шерон Стоун мовила:

"Ми запалюємо цю свічку на честь українців і присвячуємо її президенту Зеленському та народу України, тому що хочемо, щоб ви знали: "Вас так люблять". Ми шкодуємо за вашими втратами, і ми з вами в наших серцях". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Нагадаємо, що з перших днів війни світ об'єднався навколо України, висловлюючи безпрецеденту підтримку українцям. Світові зірки не просто солідарні з Україною у боротьбі проти російської агресії, а й активно долучаються до матеріальної допомоги. Зокрема, Міла Куніс та Ештон Катчер менше, ніж за тиждень зібрали понад 20 млн доларів на допомогу українцям. Відомо, що пожертвування зробили також Сара Джесіка Паркер, Белла Хадід, Леонардо Ді Капріо, Дженіфер Еністон, Блейк Лайвлі та Райан Рейнольдс та інші.

Новини по темі