"Ми зробимо все, щоб одного дня учасників і гостей "Євробачення" приймав український Маріуполь", — Президент України подякував за перемогу Kalush Orchestra

Президент України привітав усіх із перемогою на Євробаченні

Президент України Володимир Зеленський привітав український гурт Kalush Orchestra із перемогою на Євробаченні 2022, що завершився щойно в Турині. 

Україна посіла 1 місце за результатами голосування глядачів та національних журі конкурсу Євробачення. Після оприлюднення результатів голосування національних журі Україна була 4-юПольша, Молдова, Латвія, Румунія, Литва віддали Україні по 12 балів. Від глядачів Україна отримала 439 балів!

"Наша мужність вражає світ, наша музика підкорює Європу! Наступного року Україна прийматиме «Євробачення»! Втретє у своїй історії. І вірю – не востаннє. Ми зробимо все, щоб одного дня учасників і гостей «Євробачення» приймав український Маріуполь. Вільний, мирний, відбудований! Дякую за перемогу Kalush Orchestra та всім, хто віддав за нас свої голоси! Впевнений, не за горами наш переможний акорд у битві з ворогом. Слава Україні", – написав Президент України одразу після перемоги Kalush Orchestra на Євробаченні. 

Дивіться виступ гурту Kalush Orchestra у фіналі Євробачення 2022

Більше новин