Мілла Йовович зізналась, що страждала від затяжної депресії

43-річна акторка українського походження зворушила несподіваною заявою.

Соцмережі зірки голлівудського кіно Мілли Йовович сповнені теплих та радісних кадрів, на яких вона завжди усміхнена і, здавалось би, щаслива. Проте вчора на своїй сторінці в Instagram акторка приголомшила відвертим зізнанням — більшу частину життя вона знаходилася в депресії. Впоратися з важким станом Йовович вдалося лише рік тому.

Я боролася з депресією і низькою самооцінкою протягом усього дитинства і дорослого життя.

І цей рік став першим, коли я почала відчувати контроль над своїм настроєм і просто радіти дрібницям» , — зізналась акторка.

@millajovovich

За її словами, виринути із затяжної депресії допомогли діти та заняття спортом.

«Рік тому я розпочала свою програму щотижневих тренувань і не могла повірити, як дивовижно себе відчуваю всього через кілька тижнів регулярного відвідування спортзалу.

Весь день мене переповнювала неймовірна енергія, я почала отримувати задоволення навіть від простих батьківських обов'язків.

Також Мілла Йовович додала, що саме завдяки тренуванням полюбила рано прокидатися. Раніше зірка називала себе «совою» і насилу вставала з ліжка.  

@millajovovich

«Тепер замість того, щоб байдикувати на дивані та дивитися телевізор, мені хочеться більше гратися зі своїми дітьми, гуляти, готувати і просто активно проводити час, — ділиться акторка. — Початок тренувань — поворотний момент в моєму житті, і я сподіваюся, що зможу надихнути кожного з вас на заняття спортом».

Мілла Йовович пообіцяла публікувати в мережі більше відео зі своїми тренуваннями, щоб усі, хто стикнувся з подібними проблемами, могли з ними впоратися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілла Йовович проводить зимові канікули з родиною (милі фото)

Більше новин