Гарбуз та гриби завжди асоціюються з порою осені. Пропонуємо приготувати запашний гарбузово-грибний суп, який стане гарним доповненням вашого родинного столу та допоможе зігрітися у прохолодні осінні вечори.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 корисних страв, які не нашкодять фігурі
► гарбуз 200 г
► гриби 200 г
► картопля 2 шт.
► томат 1 шт.
► корінь петрушки 1 шт.
► цибуля 1 шт.
► рослинна олія 2 ст.л.
► вода 1,25 л
► сіль за смаком
► перець за смаком
Фото: Freepik.com
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закарпатські гомбовці: покроковий рецепт приготування від Валентини Хамайко у "Сніданок. Вихідний"
Фото: Unsplash.com