Неймовірно простий та смачний суп з гарбуза та грибів: покроковий рецепт

Сезонні гарбуз та гриби стануть вдалим поєднанням для простого та смачного супу.

Гарбуз та гриби завжди асоціюються з порою осені. Пропонуємо приготувати запашний гарбузово-грибний суп, який стане гарним доповненням вашого родинного столу та допоможе зігрітися у прохолодні осінні вечори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 корисних страв, які не нашкодять фігурі

Гарбузово-грибний суп: рецепт

Інгредієнти:

► гарбуз 200 г

► гриби 200 г

► картопля 2 шт.

► томат 1 шт.

► корінь петрушки 1 шт.

► цибуля 1 шт.

► рослинна олія 2 ст.л.

► вода 1,25 л

► сіль за смаком

► перець за смаком

Фото: Freepik.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закарпатські гомбовці: покроковий рецепт приготування від Валентини Хамайко у "Сніданок. Вихідний"

Покроковий рецепт:

  1. Гриби та цибулю наріжте невеликими шматочками, подрібніть корінь петрушки.
  2. Обсмажте овочеву суміш.
  3. Наріжте картоплю та гарбуз.
  4. Проваріть картоплю та гарбуз 10 хвилин.
  5. Коли картопля та гарбуз розм'якнуть, насипте до каструлі засмажку, порізані помідори, додайте спецій та варіть до готовності.
  6. Перед подачею можна додати зелень або сметану. Смачного!

Фото: Unsplash.com

Більше новин