Неймовірно простий та смачний суп з гарбуза та грибів: покроковий рецепт
Сезонні гарбуз та гриби стануть вдалим поєднанням для простого та смачного супу.
Гарбуз та гриби завжди асоціюються з порою осені. Пропонуємо приготувати запашний гарбузово-грибний суп, який стане гарним доповненням вашого родинного столу та допоможе зігрітися у прохолодні осінні вечори.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 корисних страв, які не нашкодять фігурі
Гарбузово-грибний суп: рецепт
Інгредієнти:
► гарбуз 200 г
► гриби 200 г
► картопля 2 шт.
► томат 1 шт.
► корінь петрушки 1 шт.
► цибуля 1 шт.
► рослинна олія 2 ст.л.
► вода 1,25 л
► сіль за смаком
► перець за смаком

Фото: Freepik.com
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закарпатські гомбовці: покроковий рецепт приготування від Валентини Хамайко у "Сніданок. Вихідний"
Покроковий рецепт:
- Гриби та цибулю наріжте невеликими шматочками, подрібніть корінь петрушки.
- Обсмажте овочеву суміш.
- Наріжте картоплю та гарбуз.
- Проваріть картоплю та гарбуз 10 хвилин.
- Коли картопля та гарбуз розм'якнуть, насипте до каструлі засмажку, порізані помідори, додайте спецій та варіть до готовності.
- Перед подачею можна додати зелень або сметану. Смачного!

Фото: Unsplash.com
Новини по темі
Сирні кульки з карамелізованою цибулею та сметанно-гірчичним соусом: рецепт зі Сніданку з 1+1
Як приготувати тоненькі млинці без грудочок, які виходять ідеальними: рецепт з начинкою з сиром та ковбасою
Улюблена страва з доступних інгредієнтів: деруни з сирним соусом за рецептом зі Сніданку з 1+1
Паста-фрітата за рецептом італійського шефа: дуже смачна страва з простих інгредієнтів, яку обожнюють в Італії
