"Пігулка радощів", — ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов назвав свою улюблену книгу

Що носить у кишені і що читає Олексій Суханов?

Олексій Суханов, український журналіст і телеведучий ток-шоу "Говорить вся країна" на 1+1, розповів, яка книга його надихає і зцілює у цей непростий час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що "Говорить вся країна": Усе, що потрібно знати про нове ток-шоу на 1+1 Україна

Ведучий важливого проєкту "Говорить вся країна" підтримав літературний підкаст для проєкту «UГолос: Книжкове укриття», який створений для обміну вражень від прочитання книжок. Головна мета підкасту, аби українці читали більше, тому враженнями про свої улюблені книжки діляться зірки. 

Олексій Суханов радить всім: "коли сумно, розгорни навмання будь-яку сторінку та насолоджуйся віршами зі збірки Богдана Фесика". "Пігулка радощів" — так називає Олексій поезію тернопільського поета і радить до читання його збірку "Мовчати не можна сказати", яка особисто його надихає.

"Це сучасна українська поезія — надихаюча, вражаюча, підтримуюча, цілюща".

Саме тому збірку віршів Фесика Суханов носить у кишені. Прослухати літкаст Олексія Суханова ви можете у мобільному додатку LitCom.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Говорить Суханов": донька, дружина та мама Кузьми Скрябіна розповіли, яким був артист, та як відреагували на звістку про його смерть

Нагадаємо, 27 лютого на телеканалі 1+1 Україна відбудеться прем’єра головного ток-шоу "Говорить вся країна". За допомогою сюжетів, героїв та свідків крок за кроком проявлятимуться нові факти кейсів, які сколихнули всю країну. В кожному епізоді історії коментуватимуть експерти - психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати соціальні проблеми.