"Пігулка радощів", — ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов назвав свою улюблену книгу

 Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов назвав свою улюблену книгу

Що носить у кишені і що читає Олексій Суханов?

Поділитися:

Олексій Суханов, український журналіст і телеведучий ток-шоу "Говорить вся країна" на 1+1, розповів, яка книга його надихає і зцілює у цей непростий час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що "Говорить вся країна": Усе, що потрібно знати про нове ток-шоу на 1+1 Україна

Ведучий важливого проєкту "Говорить вся країна" підтримав літературний підкаст для проєкту «UГолос: Книжкове укриття», який створений для обміну вражень від прочитання книжок. Головна мета підкасту, аби українці читали більше, тому враженнями про свої улюблені книжки діляться зірки. 

Олексій Суханов про книги

Олексій Суханов радить всім: "коли сумно, розгорни навмання будь-яку сторінку та насолоджуйся віршами зі збірки Богдана Фесика". "Пігулка радощів" — так називає Олексій поезію тернопільського поета і радить до читання його збірку "Мовчати не можна сказати", яка особисто його надихає.

"Це сучасна українська поезія — надихаюча, вражаюча, підтримуюча, цілюща".

Саме тому збірку віршів Фесика Суханов носить у кишені. Прослухати літкаст Олексія Суханова ви можете у мобільному додатку LitCom.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Говорить Суханов": донька, дружина та мама Кузьми Скрябіна розповіли, яким був артист, та як відреагували на звістку про його смерть

Нагадаємо, 27 лютого на телеканалі 1+1 Україна відбудеться прем’єра головного ток-шоу "Говорить вся країна". За допомогою сюжетів, героїв та свідків крок за кроком проявлятимуться нові факти кейсів, які сколихнули всю країну. В кожному епізоді історії коментуватимуть експерти - психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати соціальні проблеми.

Новини по темі