Пітт зізнався, що боровся з алкоголізмом після розлучення з Джолі

Актор дав відвертий коментар журналістам Times.

Одна з найкрасивіших пар Голлівуду — актори Бред Пітт та Анджеліна Джолі — через п'ять років сімейного життя перетворилися на розлучене подружжя. Їхні стосунки не можна назвати простими — зірки конфліктували, опинялися у судових залах... І хоча їхнє болюче розлучення нарешті підтверджене законом, проблемне питання опіки над дітьми залишається актуальним.

Виявляється, цей кризовий період у житті суттєво вплинув на психічний стан Бреда. За словами актора, після розлучення він відвідував групу підтримки для анонімних алкоголіків. Відвертим коментарем зірка поділився із виданням The New York Times: 

«Це було те безпечне місце, де ніхто тебе не засуджував. І ти, у свою чергу, теж не критикував оточуючих. Усі ці люди сиділи там і були настільки відритими, чесними. Раніше я не чув нічого подібного. Це стало для мене справжнім звільненням, яке дозволило відкритися і показати свої погані сторони».

Нині Пітт дотримується здорового способу життя. І ми за нього раді! Зауважмо, що селебріті справді перебуває у гарній фізичній формі. Лише пригадай, як ефектно він зняв сорочку у стрічці «Одного разу в Голлівуді». 

Loading...

Більше новин про екс-подружжя читай на сайті 1+1:

1. Бред Пітт присвятив своє нове татуювання Анджеліні Джолі (ЗМІ)

2. У Бреда Пітта нова дівчина — і вона копія Джолі (ЗМІ)

3. Дженніфер Еністон публічно зізналась у коханні Бреду Пітту

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин