Дженніфер Еністон публічно зізналась у коханні Бреду Пітту

Екс-дружина Бреда Пітта зізналась, що буде його кохати до самої смерті
GettyImages

Шанувальники мріють побачити їх знову разом.

Поділитися:

У 2016 році Бред Пітт та Анджеліна Джолі заявили про завершення своїх стосунків. А через два роки, саме у той момент, коли процес розлучення добігав кінця, колишня актора, Дженніфер Еністон, повідомила, що також тепер самотня. У шлюбі зі своїм останнім чоловіком Джастіном Теру вони прожили понад два роки.

Як тільки Пітт та Еністон стали вільними офіційно, почали з'являтися чутки про відновлення романтичних стосунків між ними. Так, у своїх інтерв’ю Бред неодноразово зізнавався, що шкодує про розлучення з Дженніфер, а вона сама запросила його на святкування свого дня народження. Голлівудський красень не відмовився від пропозиції та зробив екс-коханій щедрий подарунок — будинок за 79 мільйонів доларів.   

Днями акторка поспілкувалася з журналістами британського видання The Mirror та вкотре відповіла на питання щодо стосунків між нею та Піттом:

Я люблю Бреда, я його справді люблю і буду любити до віку!

Він просто приголомшливий чоловік. Я ні секунди не шкодую про те, що ми були одружені. І я вважаю, що мені надзвичайно пощастило стати його дружиною. Ми провели разом сім дуже яскравих років, багато чому навчили одне одного, і нам було весело! У нас були чудові, хоча і непрості стосунки».  

Швидше за все, Дженніфер говорила про свої почуття до екс-чоловіка як до друга, проте користувачі мережі переконані: незабаром вони повідомлять, що знову разом.

До того ж, за словами інсайдерів із близького оточення Бреда Пітта, актор справді сумує за колишньою дружиною:

Він усвідомив, що розлучення з Дженніфер заради Анджеліни було однією з головних помилок у його житті. Він нарешті зрозумів, що весь цей час сильно кохав Еністон.

Нагадаємо, що Бред і Дженніфер офіційно завершили стосунки у 2005 році. Окрім роману актора з Джолі, причину їхнього розлучення бачать у небажанні Еністон мати дітей.

Більше про публічне і особисте життя Дженніфер Еністон дізнаєшся з відео:

Читай найцікавіші новини про Бреда Пітта та його екс-дружину Дженніфер Еністон:

1. Дженніфер Еністон прокоментувала розлучення з Бредом Піттом

2. Бред Пітт подарував Дженніфер Еністон подарунок за 79 мільйонів доларів

3. Дженніфер Еністон запросила екс-чоловіка на святкування свого 50-річчя

4. Бред Пітт поставив Анджеліні Джолі ультиматум і вимагає грошей

5. 13-річна донька Бреда Пітта й Анджеліни Джолі готується до зміни статі (відео)

Новини по темі