У Бреда Пітта нова дівчина — і вона копія Джолі (ЗМІ)

Нову дівчину Бреда Пітта можна сплутати з Джолі (ФОТОФАКТ) | Новини шоу-бізнесу | 1+1
GettyImages

Їх об'єднав знімальний майданчик.

Поділитися:

Неймовірний зірковий склад (чого лише вартий тандем Ді Капріо — Пітт), захоплені відгуки критиків і шість хвилин овацій у Каннах — уже серйозний аргумент, щоб подивитися новий фільм Тарантіно «Одного разу в Голлівуді». Та якщо тобі цього замало, тримай додатковий стимул — там знімається нова дівчина Бреда Пітта. Принаймні так стверджує американське видання Woman’s Day.   

В останньому номері журнал поділився ексклюзивними коментарями інсайдера, який стверджує, що між виконавицею епізодичної ролі Самантою Робінсон і колишнім чоловіком Анджеліни Джолі промайнула іскра. 

Між ними виник беззаперечний зв’язок. Усі говорили, що було б дуже дивно, якби Бред і Саманта хоча б раз не сходили на побачення.

Також інсайдер звернув увагу на схожість між Джолі та новою 27-річною пасією актора:  

«Вона дуже нагадує Анджеліну, це абсолютно його типаж. Вони насолоджуються компанією одне одного, адже проводили багато часу разом на зйомках і поза ними». 

Утім, спільних сцен у Бреда й Саманти немає. В той час, як він виконує одну з головних ролей, Робінсон з’являється на екрані ненадовго — в образі Ебігейл Фолгер. Але дівчина справді має спільни риси із Джолі. 

Новину про ймовірний роман на знімального майданчику «Одного разу в Голлівуді» з шаленою швидкістю підхопили іноземні видання, та жодних офіційних заяв Пітт або Робінсон поки не робили. 

Тим часом у британському містечку знайшли будівельника, дуже схожого на голлівудського красеня. У цьому тебе переконає відео: 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Читай останні новини про Бреда Пітта: 

1. Бред Пітт поставив Анджеліні Джолі ультиматум і вимагає грошей

2. 13-річна донька Бреда Пітта й Анджеліни Джолі готується до зміни статі (відео)

3. Бред Пітт пише книгу, у якій розсекретить справжні стосунки із Джолі

Новини по темі