Рецепти Руслана Сенічкіна: томатна окрошка

У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін розповів, як приготувати томатну окрошку.

Влітку хочеться чогось освіжаючого, легкого та холодного. Руслан Сенічкін у програмі Сніданок з 1+1 запропонував рецепт незвичайного холоного супу - томатної окрошки.

Для приготування холодної першої страви вам знадобиться:

400 г курки

2 варених яйця

4 огірка

5 шт. редису

500 мл води

40 г зеленої цибулі

100 г солодкого перця

700 мл томатного соку

зелень та спеції за смаком

Спосіб приготування незвичайного холодного супу:

  1. запікати куряче філе з розмарином та цибулею в духовці при температурі 180 градусів впродовж 20 хвилин.

  2. готову курку порізати кубиками і викласти в каструлю, де буде готуватися суп. Додати кубиками нарізані яйця, болгарський перець та зелену цибулю.

  3. подрібнити в блендері редис і огірок, додати в каструлю.

  4. додати томатний сік, воду та перемішуємо.

Томатну окрошку легко готувати і вона особливо добре смакує влітку. Готуйте із задоволенням!

Дивіться також нашу підбірку літніх супів від Руслана Сенічкіна: болгарський таратор на кефірі, холодний суп із буряка та холодний суп з огірків та цукіні..

Більше новин