Соломія Вітвіцька: "Над мріями треба працювати!"

Ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька відома тим, що має активну громадянську позицію та завжди всіляко підтримує соціальні проекти

Ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька відома тим, що має активну громадянську позицію та завжди всіляко підтримує соціальні проекти. Цього разу телезірка стала ведучою дитячого талант-шоу "Зіркафест", яке зібрало близько 1000 молодих артистів з різних куточків країни. Учасники свята – вихованці шкіл-інтернатів, дітки з багатодітних та соціально незахищених родин.

Привітати юних гостей також прийшли народний артист України Іван Попович, оперний співак Юрій Годо та суперфіналісти "Голосу країни" – Наталі Пічкур і Аліса Петрик. А Соломія Вітвіцька, користуючись нагодою, поспілкувалася з дітками та надихнула їх працювати над своєю метою:

"Дитинство – це час мрій, надій і пошуку свого життєвого шляху, але просто сидіти на дивані та мріяти – безглуздо. Над мріями треба працювати!"

Телеведуча вважає, що насправді, коли є можливість допомогти і зробити щось добре – це корисно навіть для себе. Це можуть бути елементарні слова підтримки, адже інколи їх так чекають. Вони можуть змінити хід подій і стати для когось відправною точкою. Якщо на якісь секунди, хвилини відволікатися, приділяти увагу один одному – це може спрямувати життя в іншому напрямку.

"Головне, що діти спілкуються між собою: хтось співає, хтось танцює, а хтось займається мистецтвом. І розуміння того, що існують такі можливості, що ти можеш "сам робити себе" – розвивати, відчувати увагу та реакцію глядачів, робить життя повноцінним, насиченим і цікавим", – говорить Соломія.

 

Більше новин