Стало відомо, хто зіграє роль принцеси Діани у серіалі «Корона»

Схожа чи ні?

Прихильники британської королівської родини вже із нетерпінням чекають на вихід нового сезону серіалу «Корона». Тим часом творці телесеріалу знайшли акторку для виконання ролі легендарної принцеси Діани. Нею стала акторка-початківець Емма Коррін.

На творчому рахунку Емми - роль у фільмі «Провина» з Кірою Найтлі і серіалі «Гранчестер» з Джеймсом Нортоном. Нині акторка зайнята роботою в серіалі «Пенніворт». 

Швидше за усе, Емма у ролі Леді Ді з'явиться у серіалі «Корона» вже у 4 сезоні, дата виходу якого наразі невідома. На своїй сторінці в Інстаграм зірка прокоментувала участь у цьому проекті. 

Я дуже рада приєднатися до касти «Корони». Я дивлюся цей серіал із найпершого епізоду. Принцеса Діана була й залишається ідеалом, зіграти який велика честь і відповідальність. Але, я думаю, з такою чудовою командою на чолі з Пітером Морганом все вдасться! - пише Емма.

Проте у шанувальників телесеріалу виникли запитання щодо схожості Емми із принцесою Діаною. Беріть участь у нашому опитуванні та поділіться своєю думкою - схожі чи ні? 

poll_content_381

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найочікуваніших серіалів 2019 року

Більше новин