"Там у тополі": Артем Пивоваров та NK представили спільний трек про красу української природи та свободу

Пісня на вірші Павла Тичини.

Сьогодні, 11 листопада українські виконавці Артем Пивоваров та NK постали у новій роботі під назвою "Там у тополі".

Трек поєднав у собі одразу два вірші українського поета: "Там тополі у полі" та "Де тополя росте...". Вони описують любов до української природи, а також силу духу та свободу української людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Зараз у нас одна спільна мета — це наша перемога", — Інесса Грицаєнко про свій шлях до фіналу "Голосу країни" та як змінились її цілі

"У своїх творах Павло Тичина дуже майстерно описує природу та взаємодію людини з нею. Його поезія сповнена любов'ю до українських краєвидів. До того ж поет настільки влучно передає кожну деталь, що можна практично відчути буйний вітер, спів тополі чи шум жита, про які він пише. Багатьом українцям зараз дуже бракує рідних пейзажів, тож робота "Там у тополі" - можливість подумки перенестися на Батьківщину під час прослуховування пісні або перегляду відео", - коментує Артем Пивоваров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Мотивація стала ще більшою", — дівчина з багатодітної родини Анна Кіндзерська про незмінні цілі та свій шлях до фіналу "Голосу країни"

Своєю чергою, Настя Каменських зізналася, що завжди захоплювалася україномовними піснями і була рада взяти участь у створені композиції, яка поєднала у собі сучасність і минуле:

"Хотілося вокально передати ту енергію та міць, якими пронизані слова автора та підкреслити це якісним потужним музичним супроводом. Я думаю, що нам вдалося і, сподіваюся, слухачі відчують посил, який сам автор вкладав у кожне слово, і який ми постаралися відтворити у кожному звуці".

Слухаємо трек разом!

Більше новин