"Мотивація стала ще більшою", — дівчина з багатодітної родини Анна Кіндзерська про незмінні цілі та свій шлях до фіналу "Голосу країни"

Голос країни
Анна Кіндзерська про свій шлях до фіналу Голосу країни-12

Анна Кіндзерська розповіла про свій шлях на велику сцену та про мрії після проєкту.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі ТЕТ в ефірі прем’єра другого епізоду "Нокаутів" наймасштабнішого музичного проєкту "Голос країни-12", трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України. За ініціативи народного тренера та мецената Андрія Мацоли улюблений проєкт мільйонів повернувся, щоб нагадати про талант української нації та піснею підтримати моральний дух глядачів, а також допомогти українським захисникам. 

Нагадаємо, у продовженні сезону оголошена благодійна мета — переглядаючи випуски, глядачі зможуть допомогти нашим захисникам боротись із ворогом. "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» оголошує благодійну ініціативу під назвою "Твій Голос на аерозасоби для розвідки". Його метою стане збір 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Кожний охочий може долучитись до благодійного збору, зробивши будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

Анна Кіндзерська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця "Голосу країни" Анна Кіндзерська: Я би хотіла, щоб люди знали про мою маму, яка самотужки "підняла" 8 дітей

31-річна Анна Кіндзерська з Ніжина — дівчина з багатодітної родини. У Анни 6 братів і 1 сестра, а коли вона була у 3 класі і мама була вагітна 8-ю дитиною, батьки розійшлися. З того часу мама підіймала всіх 8-х дітей сама. Анна згадувала, що цукерки – це був величезний і дуже рідкісний делікатес для них, і часто у сім’ї зовсім не було чого їсти.

Любов до музики Анні дісталася від мами. У неї потужний голос і вона навіть навчалася у студії оперети, проте не стала зіркою, бо свого часу обрала кохання і сім’ю. На "Голос країни-12" Анна Кіндзерська прийшла втілювати свою мрію про велику сцену за себе, та за свою мам і свій виступ на сцені Анна присвятила саме мамі.  

На сліпих прослуховуваннях Анна обернула всі 4 крісла тренерів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зворушлива сімейна історія Анни Кіндзерської на «Голосі країни-12»: «Я виросла в багатодітній сім'ї – амбіцій мені вистачить»

Ще до повномасштабного вторгнення Анна Кіндзерська у розмові з сайтом 1+1 зізнавалась, що у неї є свій власний план, і вона націлена його реалізовувати. Ексклюзивно для сайту 1+1 Анна Кіндзерська розповіла, чи змінились її цілі та мотивація і що нині надихає дівчину:

"Повномасштабне вторгнення не змінило моїх цілей. Воно розбило мій план, розвалило все, але цілі залишились, мотивація стала ще більшою. Прийшло конкретне, практичне усвідомлення того, що час швидкоплинний в потрібно максимально досягати своїх цілей, не витрачати час в пусту. Цінувати своїх близьких, цінувати те, що маємо зараз. План я будую інший і буду до нього продовжувати йти! Важко зараз побачити якесь майбутнє. Все що бачиш — це те, що відбувається саме зараз і не знаєш, чого очікувати далі. Тому я зараз роблю все, що залежить від мене: у музиці, у своєму житті, у стосунках з оточуючими. Головне — робити все, що від нас залежить зараз".

Анна Кіндзерська

Анна Кіндзерська поділилася, яким  вона бачить український музичний простір ту майбутньому:

"Музикант — це той, хто збирає емоції, почуття і переживання. У даному випадку — всієї країни, всіх українців і виливає їх в музику, в пісню, таким чином об'єднуючи і співпереживаючи кожному українцю. Мені б хотілося ще більше зробити ацент на позитивних вайбах, позитивних емоціях, які будуть збудовувати кожного українця. Зрозуміло, що ми багато відчуваємо ненависті і злості, але мені здається, в самій буденності цього вже достатньо. Я би не хотіла піднімати це в музиці. Мені б хотілося говорити про любов, добро, сімейні цінності, про світле майбутнє, надію про сильний дух. Хотілося б музикою збудовувати особистість. Якщо буде сильна особистість — буде сильна сім'я. Сильна сім'я — сильне суспільство. Це зараз задача кожного з нас, і в першу чергу — особисто моя". 

Дивіться виступ Анни Кіндзерської на Нокаутах:

Новини по темі