Телефон 57-го року та дерев'яні калаші: Дмитро Комаров показав "трофеї", які залишила російська армія (фото)

За словами ведучого програми "Світ навиворіт", росіяни приїхали на війну вчитися, не маючи навіть елементарних навичок.

Ведучий проєктів "Світ навиворіт" та "Мандруй Україною" Дмитро Комаров продовжує фіксувати злочини російської армії. Цього разу він продемонстрував, з яким спорядженням "друга армія світу" прибула "захоплювати" Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нам доведеться дізнатися ще багато жахливих фактів знущань, які росіяни влаштовували українцям", — Дмитро Комаров показав, що окупанти залишили після себе на Харківщині

В Instagram Дмитро Комаров опублікував серію світлин, на яких зафіксував трофеї, які залишили по собі російські загарбники. Серед них були дерев'яні калаші та застарілі засоби зв'язку.

"На позиціях рф – телефон ТА-57 року випуску, озвученого в назві. Навчальні 30-мм патрони у величезній кількості. Навчальні дерев'яні (!!!) Калаші, навчальні гранати. І багато іншого навчального. Очевидно: «воєначальники» прийшли на війну вчитися, не маючи навіть елементарних навичок. Навчалися безпосередньо на полях. Вчилися погано. Їх вирахували. Очікується новий набір мобілізованих військових студентів", — написав у своєму дописі Комаров.

Нагадаємо, раніше Дмитро Комаров показав звільнену Харківщину та прокоментував мобілізацію в рф. Він наголосив, що для росіян є лише один вихід — здатися в полон. 

Більше новин