"Нам доведеться дізнатися ще багато жахливих фактів знущань, які росіяни влаштовували українцям", — Дмитро Комаров показав, що окупанти залишили після себе на Харківщині

Дмитро Комаров показав деокуповані Балаклію та Куп'янсь: фото та відео
instagram.com/komarovmir

Ведучий програм "Світ навиворіт" та "Мандруй Україною" завітав до деокупаваних міст на Харківщині.

Поділитися:

Ведучий Дмитро Комаров побував у населених пунктах Харківської області, які нещодавно були звільнені українськими захисниками. Він показав, що по собі залишили російські загарбники, а також поділився свідченнями місцевих жителів, які пережили окупацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вони йдуть найпідлішим шляхом ведення війни", — Дмитро Комаров показав наслідки "прильотів" по центру Харкова (фото)

За словами ведучого програми "Світ навиворіт", рашисти планували закріпитися на Харківщині надовго. Вони формували там окупаційну владу, перефарбували багато чого в триколор, розвісили борди «росія навіки». Навіть завезли до магазинів «сосиски ЛНР», «московський майонез» та російські напої. Дмитро каже, російські окупанти явно не очікували зіштовхнутися з контрнаступом, якому не зможуть дати відсіч.

""Вони роздягалися до трусів, кидали форму та ховалися у підвалі. Але так у трусах їх у полон і брали", — розповідають мені мешканці деокупованих територій Харківщини про втечу росіян", - пише у своєму Instagram ведучий. 

Деокупований Куп'янськ

Дмитро Комаров фото 

Тим часом звичайні українці були змушені жити за нав'язаними правилами ворога. Тих, хто був не згоден, піддавали тортурам. Людей відправляли у катувальні, де були "струм, нігті, кийки з презервативами тощо".

"Нам належить дізнатися ще багато жахливих фактів про тортури, які росіяни влаштовували українцям, намагаючись побудувати на Харківщині російський світ та відфільтрувати всіх, хто проти. Але їхні плани зруйнували геніальний український контрнаступ", - зауважив ведучий.

Дмитро Комаров на Харківщині

За словами Дмитра, російська пропаганда намагалася приховати свій провал абсурдним заявами по типу "в Балаклеї ще тривають бої, місто під контролем рф". Однак в той же час центром Балаклії вже гуляли мами з дітьми, розглядаючи кинуту росіянами бронетехніку. Загарбники не витримали наступу ЗСУ і втікли.

"Україна не залишила росіянам шансів на Харківщині. Українська Армія, Поліція, ТРО, Нацгвардія, Прикордонники – наша гордість. В нас геніальне військове командування. В нас героїчні люди. Низький уклін кожному бійцю. Вічна пам'ять нашим героям, які віддали своє життя. Сил та здоров'я всім мешканцям Харківщини, щоб якнайшвидше повернутися до повноцінного життя", — розповів ведучий.

Також Дмитро Комаров записав відео, у якому закликав жителів деокупованих міст бути дуже обережними під час прогулянок. Росіяни після себе залишили на вулицях дистанційні міни, які легко не помітити у траві. Особливо потрібно стежити за дітьми!

Фото: Instagram/komarovmir

Новини по темі