"Російські солдати реально раді полону", — Дмитро Комаров показав звільнену Харківщину та висловився про мобілізацію в рф

Дмитро Комаров висловився про мобілізацію в рф (фото)

Дмитро Комаров показав розбиту ворожу техніку в Харківській області та прокоментував мобілізацію в росії.

Поділитися:

Ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" та "Мандруй Україною" Дмитро Комаров продовжує показувати результати роботи українських захисників. Цього разу разу він продемонстрував, що сталося з технікою російських військових, від яких ЗСУ успішно звільнили майже всю Харківську область. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нам доведеться дізнатися ще багато жахливих фактів знущань, які росіяни влаштовували українцям", — Дмитро Комаров показав, що окупанти залишили після себе на Харківщині

В Instagram Дмитро Комаров опублікував серію фотографій, на яких можна розгледіти знищену техніку окупантів. За словами популярного ведучого, багато російських полонених не приховують, що їх покинула влада та командування.

"Спостерігаю в Харківській області наслідки так званого "планового перегрупування" військ рф. Підбиті Z-танки вже не рахую — занадто їх багато. Промовчу про кількість тіл росіян. А скажу про те, що вже багато полонених росіян відкрито говорять: армія і влада рф кинули своїх, кинули на забій. І російські солдати реально раді полону".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вони йдуть найпідлішим шляхом ведення війни", — Дмитро Комаров показав наслідки "прильотів" по центру Харкова (фото)

Також Дмитро Комаров висловився про мобілізацію в рф. На думку ведучого, у росіян є лише один вихід — здаватися в полон.

"Насамперед росіянин має пам'ятати, що не важливо, як і чому він потрапив воювати в Україну — за мобілізацією чи під примусом, за наказом чи добровільно, "боявся, що посадять" чи "примусили", "я просто водій БТРа" чи "я просто кухар". Будь-яка людина у складі збройного угруповання на території України буде з великою ймовірністю законно ліквідована. І єдиним шансом гарантовано залишитися в живих залишається добровільна здача в полон", — поділився ведучий в Instagram.

Новини по темі