Ведучий та мандрівник Дмитро Комаров разом з другом придбав 22 автомобілі для військових на передовій

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Дмитро Комаров закупив 22 машини для фронту: сюжет ТСН
Instagram/komarovmir

Дмитро Комаров разом з другом та волонтерами придбав 22 автомобілі для українських військових.

Поділитися:

Ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" та "Мандруй Україною" Дмитро Комаров разом з другом та волонтерами придбав і переправив з Латвії 22 автомобілі для наших хлопців і дівчат на передовій. Подробиці у сюжеті ТСН.

Дмитро Комаров розповідає, що на благодійному аукціоні продав свою машину за 1 мільйон гривень і вирішив використати отримані гроші для придбання машин для ЗСУ. Ведучий каже, що його кум Сергій почув про цю ініціативу та вирішив долучитися. Комаров розповідає:

"Ми підключили знайомих з Латвії і там почали шукати машини, які замовили захисники".

Автомобілі шукали по далеких куточках Латвії, долучили місцеві мисливські, риболовні спілки. А щоб машини не їхали порожніми, латвійці завантажили туди харчі та інструменти для риття окопів та облаштування бліндажів.

КомаровФОТО: Instagram/komarovmir

Грошей вистачило також і для того, щоб закупити і 1 бус: його укомплектують і відправлять у частину, в якій нещодавно ворог знищив медичних автомобіль.

Доставити машини з Латвії допомогли волонтери. Їх привезли на Хмельниччину, а звідси вони поїдуть на передову. Військові зустріли Дмитра Комарова з українським прапором, а ведучий на ньому написав усього два такі важливі слова: «Перемога скоро».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прапор України майорить на увесь світ: ТОП-10 неочікуваних місць, де Дмитро Комаров встановив наш стяг

Про пошуки та доставку цієї партії авто Дмитро Комаров пише:

"На перше прохання знайшлися волонтери, які допомогли організувати найскладнішу логістику та за кілька днів доставити всю колону. Купівля цих машин – теж приклад єдності. Я продав своє авто на аукціоні за мільйон гривень та збирався купувати пікапи. Розповів про це своєму куму Сергію, і він відразу ж сказав, що хоче додати гроші і також бере участь. На допомогу прийшли українці з Латвії, які з 2014 року возять машини на фронт. За 1,5 місяця вони намотали по Європі тисячі кілометрів, особисто обирали та діагностували кожну машину, везли на СТО, упорядковували, фарбували. Мене переповнює гордість за українців. Неймовірний ступінь доброти та здатність організувати взаємодопомогу, безкорисливо та щиро. Лише незалежні люди завжди перемагають. Пишаюся, що я українець. Пишаюсь, що живу в Україні".

Нагадаємо, улюблені проєкти телеканалу 1+1 відтепер можна буде побачити на ТЕТ. Вже незабаром головний мандрівник країни Дмитро Комаров повернеться на екрани разом із популярним тревел-шоу «Світ навиворіт». Через повномасштабне вторгнення російських військ на територію України сезон, який розпочався 5 лютого, довелось поставити на паузу. Проте програма повертається – з 15 серпня у будні о 17:00 глядачі зможуть побачити випуски улюбленого шоу на телеканалі ТЕТ.

Новини по темі