"Тепер я водій трамвая", — телеведучий 1+1 Руслан Сенічкин опанував нову професію та наблизився до здійснення своєї мрії

Дитячі мрії збуваються навіть під час війни — Руслан Сенічкін про нову професію водія трамвая та тролейбуса

Телеведучий 1+1 Руслан Сенічкін, який зараз працює в ефірі "Сніданку з 1+1" та телеканалу Freedom завітав до одного з найулюбленіших місць киян — Пущі Водиці. Туди він дістався на трамваї легендарного маршруту №12 та не як пасажир, а як водій. Руслан став на крок ближче до здійснення своєї дитячої мрії — стати водієм тролейбуса. 

“Сюди кияни приїздили відпочити та подихати свіжим повітрям. А дехто з водіїв, залишав свої автівки, аби пересісти на трамвай номер 12 і проїхатися цим маршрутом”, — розповів у прямому ефірі "Сніданку з 1+1", який щодня з 7.00 по 10.00 виходить на телеканалі 2+2, ТЕТ та на офіційній сторінці програми у Ютуб

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВедучий 1+1 Руслан Сенічкін під час війни читає казки усім дітям і дорослим України для розради

"Я в шоковому та приємному стані. Мені вдалося покерувати 12-м маршрутом. Тепер я водій трамвая. Мрії збуваються навіть під час війни. І тепер точно знаю, чим можу ще займатися після перемоги крім телебачення. Буду водієм або тролейбусу, або трамваю. Якщо чогось прагнути — мрії обовязково збуваються….Життя переможе”, — зазначив Руслан Сенічкін.

А колеги у студії — телеведучі 1+1 Людмила Барбір, Валентина Хамайко та Олександр Попов запропонували повторити маршрут уже всім разом. 

Під час повномасштабного вторгнення росії в Україну, Пуща Водиця зазнала обстрілів. Зокрема, зруйновані будинки та споруди, електрична підстанція та трамвайні рейки. Та зараз рейки замінили — нові з Азовсталі. Наразі на території Пущі Водиці триває розмінування тому Руслан Сенічкін застеріг всіх від відвідування лісу. 

Нагадаємо, під час благодійного марафону #моядичаямрія від проекту "Здійсни Мрію" телеведучий зізнався, що його найзаповітніша дитяча мрія — стати водієм зеленого тролейбусу і навіть намалював її. Пізніше Руслану Сенічкіну навіть вдалося зробити перший крок у напрямку її здійснення — покерувати тролейбусом на території Сирецького Депо у Києві. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖНеля Шовкопляс і благодійний проєкт «Здійсни мрію» під час війни виповнили бажання дівчинки, котра бореться з онко

Проект "Здійсни Мрію" продовжує підтримувати і здійснювати мрію маленьких пацієнтів лікарень, долучитися до доброї справи може кожен за посиланням.

Більше новин