«Сьогодні любиш ще сильніше»: Тімур та Інна Мірошниченко зворушили Мережу своїм романтичним відео

Інна Мірошниченко вразила дуже чутливими кадрами із чоловіком Тімуром

Ведучий ЖВЛ Представляє Тімур Мірошниченко та його дружина, адвокатка та блогерка Інна зворушили Мережу романтичним відео, в якому продемонстрували ніжні почуття.

Роликом поділилася Інна Мірошниченко на своїй сторінці в Instagram, де також присвятила чоловіку зворушливі слова кохання.

«Ось так можна йти одного разу на роботу, в своїх думках і турботах, і випадково зустріти найкращу людину у всесвіті», - написала вона.

Мірошниченко додала, що з кожним днем ​​любить чоловіка ще сильніше і подякувала йому за те, що він зробив її щасливою:

«Можна щодня відчувати себе абсолютно винятковою і надихаючою, ніби в перший день стосунків. Можна сваритися, ображатися, але завжди чути «ти найдорожче, що у мене є, я хочу, аби ти була щасливою». Можна щодня дивитися і думати «якщо б я мріяла сміливо і фантастично, я б все одно не мріяла про такого, як ти». Можна щодня розуміти, що сьогодні любиш ще сильніше. Ще сильніше дякуєш. Ще сильніше пишаєшся. Ще сильніше хочеш не випадати з його обіймів», - додала вона.

У коментарях фоловери захоплено обговорювали романтичні кадри зіркової пари.

«Так виглядає справжнє кохання», «Захоплююсь вашою парою і кожним окремо», «Яка гарна пара», «Захоплююсь і надихаюся вашою родиною та вашими стосунками», «Ви неймовірні», «Це краще, що можна побачити в інстаграм», - пишуть у Мережі.

Напередодні Тімур Мірошниченко, який є ведучим нового масштабного українського проєкту Клуб 1%, розповів, як особисто тестував запитання на кмітливість. Він зізнався, що зміг би дійти до запитання на 1%, але навряд чи правильно відповів би на нього.

Нагадаємо, прем'єра проєкту Клуб 1% відбудеться вже цієї неділі, 22 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вразила своїм спокоєм: дружина Тімура Мірошниченко Інна розсмішила Мережу кумедним відео з дітьми

Більше новин