Три знаки зодіаку, які зіткнуться з труднощами у жовтні 2023

Які знаки зодіаку будуть мати труднощі у жовтні 2023?

Гороскоп на жовтень 2023 від Анжели Перл обіцяє певні проблеми трьом знакам зодіаку у жовтні. Хто це буде?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на жовтень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

Овен

З 10 по 11 жовтня Венера знаходиться на одній лінії з Сатурном, який також перебуває в ретроградному русі у вашому 12 домі. Можливі несподівані витрати або фінансові обмеження, пов'язані з платежами за медичні послуги чи благодійністю. 23 жовтня Меркурій входить у 8 дім гороскопу, де розкривається тема фінансів і документів. Чекайте на новини, електронні листи та іншу інформацію, пов'язану з фінансами.

Близнюки

23 жовтня Меркурій продовжує впливати на ваш 6 дім, що може принести нову інформацію, контакти або завдання, пов'язані з вашою роботою, обов'язками чи здоров'ям. Будьте уважні до деталей і документів, які можуть знадобитися вам у цей період. 24 жовтня Сонце входить у 6 дім гороскопа — сектор роботи, здоров'я і зобов'язань. У цей період вам знадобиться ще більше енергії для вирішення завдань у цих сферах.

Скорпіон

13 жовтня Марс входить до вашого знаку Скорпіона, що сигналізує про збільшення активності та лідерства. Будете займатися спортом. Можлива агресивна поведінка. Марс в першому домі зробить вас "магнітом" для інших людей та додасть сміливості. Ви заявите про себе. 14 жовтня — Сонячне затемнення в 12 домі приватності. До 29 жовтня астрологиня не радить приймати серйозних рішень, адже їх не можна буде змінити чи скасувати протягом років. Саме час зробити рефлексію, записатися на психотерапію. Ви позбудетеся непотрібних людей та речей. Можлива поїздка чи міграція. Відкриються таємниці.

Більше новин