Унікальні кадри складної операції: опубліковано відео, як гелікоптери доставляли зброю та боєприпаси на "Азовсталь"

Гелікоптери доставляли зброю, ліки, а також медиків та бійців.

ГУР Міноборони України опублікували унікальні кадри доставки захисникам Маріуполя зброє та боєприпасів. Вертолітники ЗС України та спецпризначенці ГУР МО України здійснювали унікальні за складністю операції. Українські пілоти гелікоптерами доправляли в заблокований Маріуполь підкріплення, озброєння, ліки нашим захисникам, забирали поранених і тіла вбитих. Кожна спецоперація була спланована й проводилася під контролем Головного управління розвідки Міноборони України. 

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЇхнє життя обірвалися на «Азовсталі»: трагічна історія подружжя захисників Маріуполя

"Щоб доставити захисникам Маріуполя вкрай необхідну зброю та боєприпаси, вертолітники ЗС України та спецпризначенці ГУР МО України здійснили унікальну за складністю операцію", — зазначили у своєму повідомленні у телеграм-каналі ГУР.

Вдалося провести сім вильотів, літали по два гелікоптери, один раз — чотири. На жаль, під час п’ятого і сьомого вильотів були збиті два гелікоптери. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найстрашніше — це втрата побратимів", — Дмитро Козацький, автор світлин поранених з "Азовсталі"

20 травня Президент України повідомив, що з "Азовсталі" евакуювали практично всіх людей, українська влада поки не називає кількість евакуйованих військових,  не коментує їхній статус. Інформації про можливий обмін поки також немає.

Більше новин