Вершковий крем: Олена Зеленська вбралася у найапетитніший відтінок сезону

Примхливий, але такий вишуканий.

Олена Зеленська здійснила новий офіційний візит разом із Президентом Володимиром Зеленським до Естонії.

Традиційно для ділової подорожі перша леді вподобала образ від українських дизайнерів. З літака Олена зійшла у вовняному пальті від Lake Studio надсолодкого відтінку — вершкового крему. 

Ніжна молочна гама цієї осені стала модною альтернативою білому. Пінка капучино, зефір, ваніль крем-брюле — саме у такі кольори дизайнери пропонують розфарбовувати гардероб прохолодної пори. Втім, навіть навесні та влітку спокійна пастельна палітра обіцяє не втратити актуальності. 

Пальто Олена Зеленська вдягнула на гірчичну сорочку з трендовим об’ємним бантом та широкі штани від the COAT — також у молочних відтінках. 

Фото: instagram/olenazelenska_official

Нагадаємо, що перша леді не випадково носить одяг від українських дизайнерів. Журналістам Vogue дружина Володимира Зеленського зізналась, що публічні виходи для неї — можливість розповісти про країну та наших дизайнерів.

Приємно, коли у Нью-Йорку чи Парижі у мене запитують, хто дизайнер мого костюма. А мене запитують. І не так цікаво було б назвати західний бренд, який там і так відомий, як приємно відкривати світові українських дизайнерів.

Попри це прагнення, Олені Зеленській не вдалося оминути скандалу. Днями ми з'ясовували, чому жовта сукня першої леді викликала жваве обговорення в мережі. З деталями можеш ознайомитися , а також дивись відео:

Loading...

Більше образів першої леді України: 

1. 

2. 

3. 

Більше новин