Вершковий крем: Олена Зеленська вбралася у найапетитніший відтінок сезону

Олена Зеленська показала, як носити найсолодший відтінок сезону | Стиль першої леді | 1+1
Фото: Vogue UA, Paul Bellaart

Примхливий, але такий вишуканий.

Поділитися:

Олена Зеленська здійснила новий офіційний візит разом із Президентом Володимиром Зеленським до Естонії.

Традиційно для ділової подорожі перша леді вподобала образ від українських дизайнерів. З літака Олена зійшла у вовняному пальті від Lake Studio надсолодкого відтінку — вершкового крему. 

Ніжна молочна гама цієї осені стала модною альтернативою білому. Пінка капучино, зефір, ваніль крем-брюле — саме у такі кольори дизайнери пропонують розфарбовувати гардероб прохолодної пори. Втім, навіть навесні та влітку спокійна пастельна палітра обіцяє не втратити актуальності. 

Пальто Олена Зеленська вдягнула на гірчичну сорочку з трендовим об’ємним бантом та широкі штани від the COAT — також у молочних відтінках. 

Фото: instagram/olenazelenska_official

Нагадаємо, що перша леді не випадково носить одяг від українських дизайнерів. Журналістам Vogue дружина Володимира Зеленського зізналась, що публічні виходи для неї — можливість розповісти про країну та наших дизайнерів.

Приємно, коли у Нью-Йорку чи Парижі у мене запитують, хто дизайнер мого костюма. А мене запитують. І не так цікаво було б назвати західний бренд, який там і так відомий, як приємно відкривати світові українських дизайнерів.

Попри це прагнення, Олені Зеленській не вдалося оминути скандалу. Днями ми з'ясовували, чому жовта сукня першої леді викликала жваве обговорення в мережі. З деталями можеш ознайомитися , а також дивись відео:

Більше образів першої леді України: 

1. 

2. 

3. 

Новини по темі