Суддя проекту Король десертів Тетяна Вербицька зізнається, що найбільше їй подобаються не екзотичні смаколики, а десерти, які легко можна приготувати вдома. Головна порада від судді проекту — робити все з натхненням і любов’ю. Тетяна поділилась рецептом десерту, який здивує навіть вибагливих гурманів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Яблучний пиріг від Олексія Душки
Інгредієнти:
70 г цукру
20 г какао-порошку
35 г молока
25 г шоколаду
70 г порізаного кубиками масла
150 г печива
50 г смажених грецьких горіхів
Приготування:
У каструлі змішайте цукор і какао-порошок, додайте молоко і кип’ятіть, постійно помішуючи, доки цукор не розчиниться.
В отриману масу додайте шоколад і залиште охолоджуватись до 40°C.
Додайте волоський горіх, вершкове масло й печиво.
Гарно все перемішайте і помістіть у форму чи просто плівку, в якій маса набуде вигляду ковбаси.
Загальна маса — 450 грамів
Нагадаємо, восени на телеканалі 1+1 стартує масштабний кулінарний проект Король десертів. Серед учасників шоу — тільки найталановитіші кондитери з усієї України, які вражатимуть глядачів неймовірними кулінарними витворами і проходитимуть випробування, намагаючись завоювати прихильність суддів проекту — Стефана Вайттинадана, Тетяни Вербицької і Кирила Сміяна — гуру в кондитерській справі. Ведучим проекту Король десертів стане молодий татусь Володимир Остапчук, який нещодавно відкрив у собі кулінарний талант і залюбки тішить рідних смачним суфле власного приготування.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кондитерські тренди 2018 року
Суддя проекту Тетяна Вербицька знайома з багатьма кондитерами зі світовим визнанням. Вона спробувала незліченну кількість оригінальних десертів, заснувала Міжнародну Кулінарну Академію і видала книжку Елегантність і духовка. А першим кроком до таких вершин стало народження дитини. Будучи в декреті й виховуючи сина, Тетяна почала готувати солодощі. Щоразу вона намагалась вдосконалити десерти, а згодом це захоплення переросло в успішний бізнес.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 весільних тортів, що справді вражають