Чи може дружба перерости у пристрасне кохання

Учасники Одруження наосліп перевірять на собі, чи можливо створити пару на основі дружби.

12 березня о 22:45 глядачі 1+1 побачать новий випуск реаліті-шоу Одруження наосліп. Ведучі проекту Єгор Тополов і Олена Любченко підбиратимуть учасникам пару на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності.

Героями сьогоднішнього випуску стануть Олег та Оля. Обоє вже були одружені та мають доньок. Активний та енергійний Олег любить мандрувати і впевнений, що живе повним життям.

Шукаю кохану, натхненницю і друга в одній дівчині, ― говорить чоловік.

Олег мріє про дружину з довгим волоссям і життєрадісними очима. Готовий стати надійною опорою для коханої. Оля шукає сильного та надійного чоловіка, який захистить її від усіх негараздів і стане гарним татом для доньки.

Я легка, чутлива й життєрадісна, ― описує себе жінка.

Вона не любить егоїстичних, складних у спілкуванні й замкнутих людей.

Олег та Оля ― це той рідкісний випадок на проекті Одруження наосліп, коли між молодятами у перші дні не спалахнула пристрасть. Чоловік у день весілля навіть зізнається, що не може зрозуміти, чи подобається йому Оля. Та у перший спільний вечір учасники проекту скажуть, що їм точно не буде разом сумно. Олега та Олю чекають спільні прогулянки з доньками, пригоди в лісі й романтична вечеря в ресторані. Вони битимуться подушками, заповнюючи кімнату щирим сміхом, і починатимуть ранок з келиха вина. Ким протягом семи днів спільного життя стануть Олег та Оля ― гарними друзями чи щасливою закоханою парою ― дивіться вже сьогодні о 22:45 у реаліті  на 1+1.

Нагадаємо, телеканал 1+1 уже запустив кастинг 6-го сезону реаліті Одруження наосліп. Експерти-психологи знають секрети ідеальних стосунків та поділяться ними з новими учасниками проекту.

Герої Одруження наосліп забувають про помилки й розчарування минулого, отримуючи шанс зустріти свою долю. Це єдиний український телепроект, де люди за тиждень можуть стати по-справжньому щасливими.

Loading...

Заповнюйте анкету та робіть сміливий крок назустріч коханню й казковому світу ТБ.

Більше новин