Команда токшоу “Говорить вся країна” на 1+1 Україна допомогла героїні знайти біологічну родину

Дивіться ток-шоу з понеділка по четвер о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Вчора о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна відбувся показ нового епізоду головного токшоу “Говорить вся країна”, в якому за допомогою сюжетів, героїв та свідків крок за кроком проявляються нові факти кейсів, що сколихнули всю країну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розіграш подарунків від "Говорить вся країна"

Телеглядачі побачили програму під назвою “Знайдіть мою близнючку, в яку ніхто не вірить”. До редакції “Говорить вся країна” звернулася 40-річна жінка на ім’я Яна, яка вже майже 20 років розшукує свою біологічну близнючку. Ще дитиною дівчаток розлучили, та за чутками, одну з них всиновив головний лікар новосанджарівського пологового, в якому дівчата народилися. Яна має ще 9 сестер та братів, але ніхто з них не вірив у реальність цієї історії.

“Я дуже хотіла би знайти сестру, але в мене ніяк це не виходило. Вже довгий час я не можу їсти, спати, адже думаю тільки про те, що десь в мене є рідна душа. Зараз мені 40 років, але я знаю, що в мене є сестра ще років з 14 напевно.  Тоді до нас прийшов мій дядько і я підслухала розмову, в якій йшлося про те, що одну з моїх сестер вдочерили. Коли з’явилися соц.мережі, я шукала її скрізь, але на жаль, всі дані було змінено при усиновлені. Єдина інформація, яку мені сказала бабуся перед смертю, це те, що її взяли в родину головного лікаря пологового будинку, де ми народилися”, - каже героїня історії Яна.

Журналісти проєкту довгий час шукали ймовірну сестру Яни, та поїхали до пологового, де народилися дівчатка. На жаль, пологового вже давно немає, але команді все ж таки вдалося знайти зачіпку, яка шокувала героїню.

“На цьому шляху ми стикнулися з великою кількістю перешкод. Єдина інформація, яка була нам надана, це те, що сестрі 39 повних років і те, що на момент народження її удочерила головна лікарка пологового у 1983 році. Коли ми приїхали за адресою, то дізналися, що пологового будинку вже дуже давно не існує, але його у 1988 році переформували в окреме відділення при районній лікарні. Нам вдалося зв’язатися з лікарнею і знайти жінку, яка працювала там в ті роки. Вона нам розповіла, що у 1983 році в пологовому не було такої посади, як головний лікар, був тільки завідувач відділу. Архівні дані також нам це підтвердили, але все ж таки ми знайшли жінку, яка є родичкою Яні”, - каже журналістка.

Команда токшоу знайшла жінку на ім’я Оксана, яка могла бути ймовірною близнючкою, але не Яни, а її старшої сестри Тетяни.

Результати ДНК підтвердили, що всі жінки кровні родичі. Після зйомок, команда проєкту провела додаткове розслідування і виявила, що Оксану народила не мама Яни і Тетяни, а бабуся. Тож вона доводиться їм не сестрою, а тіткою.  Яку сімейну історію приховали від жінок родичі, їм ще доведеться з'ясовувати.

Дивіться повний епізод на сайті 1+1:

Loading...

Нагадаємо, в кожному епізоді історії коментують експерти - психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати соціальні проблеми. Головна місія проєкту - встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Нещодавно телеканал 1+1 Україна оголосив збір історій для ток-шоу “Говорить вся країна”, ведучим якого став відомий тележурналіст Олексій Суханов. Відтепер кожен телеглядач може поділитися власною резонансною історією і стати частиною нового проєкту на 1+1 Україна. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, , або зателефонувати на гарячу лінію +38 (044) 490 70 38 детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами.  Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Країна зміниться і життя почне змінюватися тільки тоді, коли кожен з нас почне з себе", — ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов

Посилання на збір історій.

Для того аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Больше новостей