Команда токшоу “Говорить вся країна” на 1+1 Україна допомогла героїні знайти біологічну родину

Говорить вся країна
19:30
Пн-Чт
Команда токшоу “Говорить вся країна” на 1+1 Україна допомогла героїні знайти біологічну родину - 1+1

Дивіться ток-шоу з понеділка по четвер о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Поделиться:

Вчора о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна відбувся показ нового епізоду головного токшоу “Говорить вся країна”, в якому за допомогою сюжетів, героїв та свідків крок за кроком проявляються нові факти кейсів, що сколихнули всю країну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розіграш подарунків від "Говорить вся країна"

Говорить вся країна

Телеглядачі побачили програму під назвою “Знайдіть мою близнючку, в яку ніхто не вірить”. До редакції “Говорить вся країна” звернулася 40-річна жінка на ім’я Яна, яка вже майже 20 років розшукує свою біологічну близнючку. Ще дитиною дівчаток розлучили, та за чутками, одну з них всиновив головний лікар новосанджарівського пологового, в якому дівчата народилися. Яна має ще 9 сестер та братів, але ніхто з них не вірив у реальність цієї історії.

“Я дуже хотіла би знайти сестру, але в мене ніяк це не виходило. Вже довгий час я не можу їсти, спати, адже думаю тільки про те, що десь в мене є рідна душа. Зараз мені 40 років, але я знаю, що в мене є сестра ще років з 14 напевно.  Тоді до нас прийшов мій дядько і я підслухала розмову, в якій йшлося про те, що одну з моїх сестер вдочерили. Коли з’явилися соц.мережі, я шукала її скрізь, але на жаль, всі дані було змінено при усиновлені. Єдина інформація, яку мені сказала бабуся перед смертю, це те, що її взяли в родину головного лікаря пологового будинку, де ми народилися”, - каже героїня історії Яна.

Говорить вся країна

Журналісти проєкту довгий час шукали ймовірну сестру Яни, та поїхали до пологового, де народилися дівчатка. На жаль, пологового вже давно немає, але команді все ж таки вдалося знайти зачіпку, яка шокувала героїню.

“На цьому шляху ми стикнулися з великою кількістю перешкод. Єдина інформація, яка була нам надана, це те, що сестрі 39 повних років і те, що на момент народження її удочерила головна лікарка пологового у 1983 році. Коли ми приїхали за адресою, то дізналися, що пологового будинку вже дуже давно не існує, але його у 1988 році переформували в окреме відділення при районній лікарні. Нам вдалося зв’язатися з лікарнею і знайти жінку, яка працювала там в ті роки. Вона нам розповіла, що у 1983 році в пологовому не було такої посади, як головний лікар, був тільки завідувач відділу. Архівні дані також нам це підтвердили, але все ж таки ми знайшли жінку, яка є родичкою Яні”, - каже журналістка.

Говорить вся країна

Команда токшоу знайшла жінку на ім’я Оксана, яка могла бути ймовірною близнючкою, але не Яни, а її старшої сестри Тетяни.

Результати ДНК підтвердили, що всі жінки кровні родичі. Після зйомок, команда проєкту провела додаткове розслідування і виявила, що Оксану народила не мама Яни і Тетяни, а бабуся. Тож вона доводиться їм не сестрою, а тіткою.  Яку сімейну історію приховали від жінок родичі, їм ще доведеться з'ясовувати.

Дивіться повний епізод на сайті 1+1:

Нагадаємо, в кожному епізоді історії коментують експерти - психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати соціальні проблеми. Головна місія проєкту - встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Нещодавно телеканал 1+1 Україна оголосив збір історій для ток-шоу “Говорить вся країна”, ведучим якого став відомий тележурналіст Олексій Суханов. Відтепер кожен телеглядач може поділитися власною резонансною історією і стати частиною нового проєкту на 1+1 Україна. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, , або зателефонувати на гарячу лінію +38 (044) 490 70 38 детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами.  Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Країна зміниться і життя почне змінюватися тільки тоді, коли кожен з нас почне з себе", — ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов

Посилання на збір історій.

Для того аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новости по теме