Оновлення зазнав не тільки інтер’єр закладу, а й меню, яке розробив ресторатор Дмитро Борисов. Разом із командою закладу він приготував брускети із ростбифом під соусом тапенад.
Рецепт:
2 скибки білого хліба
200 гр яловичини
10 оливок та маслин
4 карнішони
2 зубчика часнику
50 мл оливкої олії
Спеції за смаком
Оливки нарізаємо або подрібнюємо у блендері. Додаємо оливкову олію і часник. Соус тапенад готовий.
Беремо фольгу і шматок вирізки. М’ясо натираємо сіллю, перцем, розмарином і обсмажуємо на сковороді до скоринки. Грінки натираємо часником і робимо канапки. Прикрашаємо зеленню. Подробиці дивіться у відео.