«Я люблю Україну»: Неля Шовкопляс, Юрій Ткач і Богдан Шелудяк навчились танцювати гопака

Ведуча Неля Шовкопляс розповіла про залаштунки патріотичного шоу «Я люблю Україну».

На телеканалі ТЕТ вийшов другий епізод патріотичного шоу «Я люблю Україну». Протягом семи раундів зірки Неля Шовкопляс, Богдан Шелудяк у команді Юрія Ткача та Наталка Денисенко, Дмитро Каднай з капітаном Володимиром Дантесом перевіряли свої знання про рідну країну. Ведуча шоу — Ксенія Мішина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єгор Гордєєв зворушливо привітав Нелю Шовкопляс з днем народження: подарував срібну Мрію

Ведуча «Сніданок з 1+1» Неля Шовкопляс поділилася враженнями про участь у шоу:

«Мені дуже сподобалось!  Дуже крута команда була і в нас, і в суперників. Капітани Юра Ткач і Вова Дантес цікаві і як люди, і як капітани. Я хотіла саме до Юрчика Ткача в команду, власне так і сталося! Мені сподобалося на майданчику абсолютно все! Конкурси по-своєму прикольні, але найбільш кумедним для мене був танцювальний батл, коли ми мали повторити елементи бойового гопака. Це було яскраво, весело, трішки незграбно і дуже важко насправді! Це я про те, як ми намагалися повторювати рухи за професійними танцівниками. Наталка Денисенко розірвала павільйон своїми танцями!»

Найбільшим відкриттям для Нелі та її команди став раунд «Послідовність», де зірки мали розставляти українську діаспору в різних країнах — від найбільшого до найменшого (довоєнні дані).

«Для мене було великим здивуванням, що на третьому місці, після Канади і США були країни Південної Америки — Бразилія, Аргентина. Тут ми помилилися. Чогось думали, що це будуть країни Європи. Під час цього завдання ми багато сперечалися з хлопцями, але все одно знайшли спільну мову. І хоча виграти саме цей раунд це не допомогло, ми дізналися багато нового», — каже Неля Шовкопляс.

Переглянути 2 випуск Я люблю Україну»:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солоні сирники з зеленню і сиром: рецепт від Нелі Шовкопляс у "Сніданку з 1+1"

Дивіться «Я люблю Україну» щонеділі о 19:00 на ТЕТ.

Больше новостей