«Я люблю Україну»: Неля Шовкопляс, Юрій Ткач і Богдан Шелудяк навчились танцювати гопака

«Я люблю Україну»: Неля Шовкопляс, Юрій Ткач і Богдан Шелудяк навчились танцювати гопака

Ведуча Неля Шовкопляс розповіла про залаштунки патріотичного шоу «Я люблю Україну».

Поделиться:

На телеканалі ТЕТ вийшов другий епізод патріотичного шоу «Я люблю Україну». Протягом семи раундів зірки Неля Шовкопляс, Богдан Шелудяк у команді Юрія Ткача та Наталка Денисенко, Дмитро Каднай з капітаном Володимиром Дантесом перевіряли свої знання про рідну країну. Ведуча шоу — Ксенія Мішина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єгор Гордєєв зворушливо привітав Нелю Шовкопляс з днем народження: подарував срібну Мрію

Неля Шовкопляс 1+1

Ведуча «Сніданок з 1+1» Неля Шовкопляс поділилася враженнями про участь у шоу:

«Мені дуже сподобалось!  Дуже крута команда була і в нас, і в суперників. Капітани Юра Ткач і Вова Дантес цікаві і як люди, і як капітани. Я хотіла саме до Юрчика Ткача в команду, власне так і сталося! Мені сподобалося на майданчику абсолютно все! Конкурси по-своєму прикольні, але найбільш кумедним для мене був танцювальний батл, коли ми мали повторити елементи бойового гопака. Це було яскраво, весело, трішки незграбно і дуже важко насправді! Це я про те, як ми намагалися повторювати рухи за професійними танцівниками. Наталка Денисенко розірвала павільйон своїми танцями!»

Неля Шовкопляс 1+1

Найбільшим відкриттям для Нелі та її команди став раунд «Послідовність», де зірки мали розставляти українську діаспору в різних країнах — від найбільшого до найменшого (довоєнні дані).

«Для мене було великим здивуванням, що на третьому місці, після Канади і США були країни Південної Америки — Бразилія, Аргентина. Тут ми помилилися. Чогось думали, що це будуть країни Європи. Під час цього завдання ми багато сперечалися з хлопцями, але все одно знайшли спільну мову. І хоча виграти саме цей раунд це не допомогло, ми дізналися багато нового», — каже Неля Шовкопляс.

Неля Шовкопляс 1+1

Неля Шовкопляс 1+1

Переглянути 2 випуск Я люблю Україну»:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солоні сирники з зеленню і сиром: рецепт від Нелі Шовкопляс у "Сніданку з 1+1"

Дивіться «Я люблю Україну» щонеділі о 19:00 на ТЕТ.

Новости по теме