Картофельные оладьи с куриной Намазка Рецепты Руслана Сеничкина

Народный шеф-повар Руслан Сеничкин рассказал, как приготовить картофельную закуску.

Руслан Сенічкін, ведучий програми «Сніданок з 1+1», розповів, як приготувати картопляні оладки з курячою намазкою. Цю просту, але надзвичано ситну страву можна приготувати з продуктів, які завжди є під рукою у господині.

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КАРТОПЛЯНИХ ОЛАДОК

Картопля 5шт

Яйця 2-3 шт

Борошно 7ст.л.

ЯК ПРИГОТУВАТИ КАРТОПЛЯНІ ОЛАДКИ

1. Зваріть картоплю у мундирах.

2. Перетовчіть її у пюре, додавши яйця та борошно.

Повинно утворитися тісто, як на картопляні зрази. – пояснює Руслан Сенічкін.

3. Розігрійте пательню з рослинною олією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати олію без канцерогенів

4. Сформуйте тоненькі оладки та смажте їх протягом 2-3хв. на кожному боці.

Аби тісто було більш гнучким, змажте руки олією. – радить Руслан Сенічкін.

5. Викладіть оладки на серветку, щоб позбутися зайвої олії.

Больше новостей