Картопляні оладки з курячою намазкою: Рецепти Руслана Сенічкіна

Народний шеф-кухар Руслан Сенічкін розповів, як приготувати картопляну закуску.

Поділитися:

Поради дієтолога: Квашена капуста зміцнює імунітет та долає депресіюРуслан Сенічкін, ведучий програми «Сніданок з 1+1», розповів, як приготувати картопляні оладки з курячою намазкою. Цю просту, але надзвичано ситну страву можна приготувати з продуктів, які завжди є під рукою у господині.

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КАРТОПЛЯНИХ ОЛАДОК

Картопля 5шт

Яйця 2-3 шт

Борошно 7ст.л.

ЯК ПРИГОТУВАТИ КАРТОПЛЯНІ ОЛАДКИ

1. Зваріть картоплю у мундирах.

2. Перетовчіть її у пюре, додавши яйця та борошно.

Повинно утворитися тісто, як на картопляні зрази. – пояснює Руслан Сенічкін.

3. Розігрійте пательню з рослинною олією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати олію без канцерогенів

4. Сформуйте тоненькі оладки та смажте їх протягом 2-3хв. на кожному боці.

Аби тісто було більш гнучким, змажте руки олією. – радить Руслан Сенічкін.

5. Викладіть оладки на серветку, щоб позбутися зайвої олії.

Куряче філе з овочами і фетою: Рецепти Руслана СенічкінаІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КУРЯЧОЇ НАМАЗКИ

Філе 1шт

Сметана 2ст.л.

Гірчиця 1ч.л.

Кріп 30г

Зелена цибуля 30г

Спеції за смаком

ЯК ПРИГОТУВАТИ КУРЯЧУ НАМАЗКУ

1. Відваріть куряче філе.

Посоліть курку вже наприкінці приготування, аби вона була соковита, а не суха. – наголошує Руслан Сенічкін.

2. У блендері змішайте подрібнене куряче філе, сметану та гірчицю, додавши спеції та зелень за смаком.

3. Готову намазку покладіть на картопляні оладки. Прикрасьте зеленню.

Картопляні оладки також можна подавати з огірками, оливками, каперсами.

Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін готував запечену чіабату з овочами.

Новини по темі