Картофельные оладьи с куриной Намазка Рецепты Руслана Сеничкина
Народный шеф-повар Руслан Сеничкин рассказал, как приготовить картофельную закуску.
Поради дієтолога: Квашена капуста зміцнює імунітет та долає депресіюРуслан Сенічкін, ведучий програми «Сніданок з 1+1», розповів, як приготувати картопляні оладки з курячою намазкою. Цю просту, але надзвичано ситну страву можна приготувати з продуктів, які завжди є під рукою у господині.
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КАРТОПЛЯНИХ ОЛАДОК
Картопля 5шт
Яйця 2-3 шт
Борошно 7ст.л.
ЯК ПРИГОТУВАТИ КАРТОПЛЯНІ ОЛАДКИ
1. Зваріть картоплю у мундирах.
2. Перетовчіть її у пюре, додавши яйця та борошно.
Повинно утворитися тісто, як на картопляні зрази. – пояснює Руслан Сенічкін.
3. Розігрійте пательню з рослинною олією.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати олію без канцерогенів
4. Сформуйте тоненькі оладки та смажте їх протягом 2-3хв. на кожному боці.
Аби тісто було більш гнучким, змажте руки олією. – радить Руслан Сенічкін.
5. Викладіть оладки на серветку, щоб позбутися зайвої олії.