Нова зірка серіалу "Кухня" через зйомки мало не скасувала власне весілля

третій сезон серіалу "Кухня", який потішить глядачів не тільки добротним гумором, а й новими персонажами.

Уже 14 квітня на "1+1" стратує третій сезон серіалу "Кухня", який потішить глядачів не тільки добротним гумором, а й новими персонажами. Уперше для відвідувачів ресторану "Клод Моне" готуватиме жінка… Кулінар молекулярної кухні – Катя стала справжньою знахідкою для сіткому. Роль цієї яскравої дівчини виконала акторка Валерія Федорович. В інтерв'ю kp.ua на вона розповіла, як потрапила до "Кухні".

"Ох, неочікувано. Минулого року, щойно я закінчила Щепкінське училище, жоден із театрів мене не взяв. Засмутилася неймовірно. Почала вмовляти себе, що це не кінець світу і що тепер є час спокійно підготуватися до весілля (я саме планувала вийти заміж). Паралельно ходила на різні кастинги. І тут запрошують на "Кухню". На мене подивилися один раз, а потім запросили знову. І уявляєте, затвердили! А у мене весілля. Що робити?" - згадує непростий момент Федорович. - Починати сімейне життя з відкладання весілля – якось несерйозно. Дуже вдячна кастинг-директору, яка змінила графік знімань. У мене таки відбулося весілля, після якого – шість медових днів у Греції. Більше викроїти ніяк не змогли".

Попри те, що Валерія професійна акторка, її коханий жартує: у популярний сітком дружину покликали не за вміння грати перед камерою.

"Мій чоловік сказав, що на "Кухню" мене затвердили, бо я смачно готую (сміється)", - розповіла Федорович.

Як нового кухаря Катю зустрінуть досвідчені кулінари "Клода Моне", дивіться з понеділка по четвер о 21.10 на "1+1".

Больше новостей