Голубці із квашеної капусти : Рецепт Руслана Сенічкіна

Руслан Сенічкін розповів, як готувати «особливі» голубці із квашеної капусти та нетрадиційною начинкою.

Голубці – поширена українська друга страва. Її готують на весілля, Великдень, Різдво, на Щедрий вечір. У студії «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін розповів рецепт голубців, які здавна готували на Кіровоградщині та Закарпатті.

ІНГРЕДІЄНТИ

Пшоно – 300 г

М’ясо – 400 г

Цибуля – 1шт.

Петрушка – 30 г

Квашена капуста – 1 шт.

Спеції за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

1. М’ясо подрібнити не на фарш, а порізати на дрібні шматочки.

Якщо ви любите, щоб голубці були жирними, вибирайте м’ясо з ошийка, якщо ж нежирні – м’ясо з лопатки, – рекомендує Руслан Сенічкін

2. Зварити пшоно до напівготовності, злити воду і зачекати, поки каша охолоне.

3. Пшоно, нарізану цибулю та спеції додати до м’яса.

Зауважимо, раніше Таміла Чехович розповіла, .

4. На дно каструлі викласти листя квашеної капусти.

5. Зробити голубці і викласти дуже щільно  у каструлю.

6. Залити усе водою так, щоб вона повністю покривала голубці.

7. Довести до кипіння. Потім зменшити вогонь і варити приблизно 1,5 год.

Голубці добре смакують із вершковим маслом або зі сметаною.

Нагадаємо, нещодавно народний телекулінар розповів, .

Больше новостей